Kövessen minket a Facebookon!

Bemutatkozott a „10 Days of Live Shopping” esemény!

Az Instagram folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több lehetőséget kínálhasson a piaci szereplőknek. Az elmúlt hetekben cserélték le a swipe-up funkciót link matricára a stories felületen – ami jóval több teret adott a tartalomgyártóknak kreativitás terén – szeptember elsejétől pedig olyan eseményt indítottak el, ami tovább fokozhatja a boltok számára fenntartott live felület népszerűségét.

A Facebook tulajdonában lévő alkalmazás felületén elstartolt a „10 days of live shopping” esemény, aminek keretein belül sztárok mutatták be legújabb termékeiket az Instagram live funkciójának segítségével.


Éles bevetésre került az Instagram boltok számára létrehozott live felület


Az alkalmazáson alapból is van egy live funkció, aminek segítségével bármely átlagos felhasználó élő adást tud közvetíteni a telefonja segítségével. Azonban a boltok számára is létrehozott az Instagram egy ilyen felületet, ami specifikusan a kereskedelmet kívánja erősíteni.

Ezen a felületen tudtak a sztárok a „10 days of live shopping” keretein belül élő közvetítést rendezni, így az április óta elérhető live felület nagyobb közönség előtt is bevetésre került.

Az Instagram olyan célból hozta létre az eseményt, hogy tovább népszerűsítse a boltok számára fenntartott live funkciót, ami alapvetően forradalmi újítást hozhat a „liveolások” terén. Hiszen ezzel bevezették a live felületet az ecommerce világába, ezzel tovább fokozva az online vásárlás élményét. Az esemény nagy része már lezajlott, már csak egy live van hátra a programból.

Még többet szeretnél tudni az Instagram frissítéseiről? Ez esetben nézz körül a blog Instagram fülében, ahol még több cikket találhatsz az alkalmazás újításairól. Esetleg vállalkozóként elkél a segítség az social média tevékenységekben? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média