Kövessen minket a Facebookon!
SZUBJEKTÍV MÉDIA

MIÉRT HOZTUK LÉTRE?

Mert hisszük, tudjuk, tapasztaljuk, hogy a multi- és a kis cégek piaca is igényli a gyors, szakmailag TOP, rugalmas, a piaci trendeket napi szinten követő kisebb cégek munkáját. Még az olyan területeken is, mint az online-, vagy a social media. Sőt! Már mindenkinek tiszta, hogy a nap, mint nap felhasználóként sok órát gyötört asztali és mobil eszközeinken más az, ha magánfelhasználóként barangolunk, posztolunk, filterezünk egy képet, és teljesen más szakmai felkészültséget, tudást, mennyiségű időt és stratégiát igényel, ha üzleti céljaink érdekében sikeresen akarunk a social media és egyéb online területeken kommunikálni. És itt jövünk mi a képbe.

Tudjuk, hogy nemcsak nagy ügynökségek, cégek tudják sikerrel támogatni kis-, nagy- és közepes cégek üzleti sikerességét, megújulását és kommunikációs tevékenységét, hanem a szívvel dolgozó, ügyfélért élő, magas szakmai színvonalat biztosító, rugalmas, kis cégek is képesek hegyeket mozgatni, világot építeni.

HOGYAN SZERETÜNK DOLGOZNI?

Sikereink kulcsa a naprakész szakmai tudás, megalapozott és gyors döntéshozatal, üresjárat nélküli magas intenzitású operatív menedzsment, támogató partnerség, valóságos csapatmunka. A ‘lehetetlen’ nincs a szótárunkban, a brainstorming alapeszközünk, és a magas színvonalú szakmai munka alaptörvény. Feedback nélkül sose mondjuk, hogy kész.

A MI SZERENCSÉNK?

Azzal foglalkozhatunk, amit szeretünk, ezért van benne minden munkánkban a szívünk is.

Kíváncsi vagy a referenciáinkra?