Kövessen minket a Facebookon!

SZUBJEKTÍV FILMSTÚDIÓ

MIÉRT HOZTUK LÉTRE?

Csak a lencse objektív – gondoltuk Mi – s 1984-ben létrejött a Szubjektív Csoport első szervezete a Szubjektív Filmstúdió, fiatal, filmszerető ambiciózus egyetemisták részvételével. Később, a csoport vezető rendezője megalapította céges formában is a Szubjektív Filmstúdiót, film- és videoklip gyártás alap profillal. Ez lett a kiindulópontja a Csoportnak.

HOGYAN SZERETÜNK DOLGOZNI?

Motiváló számunkra, ha tág keretek között alkothatunk, ahol minden szubjektív és csak a lencse objektív. A hatékonyság fontos, de mindent felülír nálunk a minőségorientáltság.

A MI SZERENCSÉNK?

Azzal foglalkozhatunk, amit szeretünk, ezért van benne minden munkánkban a szívünk is.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Neked is van videokamerád? Ha igen akkor már biztosan rögzítettél jó hosszú nyersanyagot céges rendezvényekről, partnertalálkozókról, szakmai konferenciákról, csapatépítő tréningekről, vagy családi utazásokról, meghitt baráti összejövetelekről… Végeláthatatlan, megnézhetetlen hosszúságú nyersanyag születik. Ugye rémlik? És most képzeld el ugyanezt zenére vágva, trükkökkel feldobva, élvezhető és akárhányszor megnézhető hosszúságú filmként / klipként, s passzíts hozzá egy 30 másodperces kedvcsináló előzetest, esetleg egy így készült werkfilmet… Úgy mint egy hollywoodi nagyfilmhez dukál. Megtervezzük, elkészítjük és olyan formátumban kapod, ahogy szeretnéd. Ez lesz a Te céges, vagy magán videofilmed. A Szubjektív Filmstúdió ennek a specialistája.

Kíváncsi vagy a referenciáinkra?