Kövessen minket a Facebookon!

A TikTok egyre inkább a live tartalomra koncentrál

A TikTok rajta van, hogy a live-stream hirdetések beinduljanak az appon, ugyanúgy, ahogy a kínai verzióban. Ennek érdekében, ahogy csak tudja, pusholja az élő tartalmakat.


A legjobb live-tartalom-készítők egy időben egy helyen


Most minden tehetséges tartalomkészítőnek lehetősége nyílik élőben megmutatni magát – kihívásokat és aktivitásokat is tartogat számukra számára a LIVE Fest. A globális, 50 országban elérhető live esemény egy hatalmas online buli lesz, ami a legjobb tartalomkészítőket ünnepli majd.

A résztvevők begyűjthetik az elismerést a teljesítményükért, kapcsolódhatnak más tartalomkészítőkhöz, és megmutathatják kreativitásukat igazán nagy közönség előtt.

Bár még nem tett közzé pontos dátumot, az egyik posztjában a TikTok arra utalt, hogy december 1 és 16 között lesz a „versenyidőszak”.


Mit nyernek a résztvevők?


Publicitást mindenképpen, de az is lehet, hogy valódi nyereményekkel távoznak az online térből. Játékok, kihívások, gaming és bajnokok ligája várja a tartalomkészítőket.

A legkönnyebb módja a részvételnek, ha élőzik valaki a kampányidőszak alatt. Ha ennél többre vágyik, LIVE Fest kihívásokkal és a közösség szavazatai általi besorolással teheti meg, hogy magasabb szintre viszi a részvételét egy tartalomkészítő.

Az esemény közben az alkotókat automatikusan rangsorba állítják az alapján, hogy hány pontot gyűjtenek a LIVE Fest közben. A legmagasabb pontszámot gyűjtők nyereményekkel gazdagodhatnak. A győzteseket pedig valószínűleg meghívják jövő év elején egy VIP globális tartalomkészítő versenyre, és talán még egyéb lehetőségek is megnyílnak előttük.

Egyelőre nem közölt a TikTok túl sok konkrétumot, de mi izgatottan várjuk a további infókat, és persze majd decemberben a LIVE Festet.

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média