Kövessen minket a Facebookon!

LinkedIn tanácsok a marketinged javítására

A LinkedIn folyamatosan azon dolgozik, hogy útmutatókkal és felmérések eredményeivel segíthesse felhasználóit. Most egy olyan infografikát állított össze, amiben összesíti azokat a módokat, aminek segítségével te is ki tudod hozni a maximumot a platformon való hirdetésekből. Emellett arra is kitér, hogy milyen szempontokat szükséges figyelembe venned annak érdekében, hogy 2022-ben is eredményesen teljesíthesd a kampánycéljaidat.


Ezekre a célokra használhatod a LinkedIn hirdetéseket


Az infografika a következő 3 célt említi meg:

  • Figyelemfelkeltés: meg tudod ismertetni a márkádat a célközönségeddel
  • Lead generálás: képes leszel elirányítani az ideális vevőidet egy landing page-re vagy ösztönözheted őket arra, hogy megnézzék a tartalmaidat
  • Konverzió növelés: értékesíthetsz hirdetések segítségével fizetős letölthető anyagokat vagy online konferenciákra jegyeket, amikkel növelheted a bevételed

A Campaign Manager-ben kiválaszthatod a fenti célok közül az egyiket, és a program kiválasztja a hozzájuk illő legideálisabb hirdetési formátumokat. Ám az infografikában is található egy táblázat arról, hogy milyen formátumok illenek az egyes marketingcélokhoz. Emellett az infografika azt is elmagyarázza, hogy a platformon belül melyik részeken milyen hirdetési eszközöket alkalmazz a siker maximalizálásáért.


Pro tippek a marketingstratégia javításáért


Van néhány érdekes „pro tipp” is, amely segítheti a LinkedIn hirdetések eléréseinek sikerességét. Emellett az infografika azt a frissítést is bemutatja, amely segítségével több hirdetésformátum egyetlen kampányba való felvételét is meg lehet valósítani.

Ez a megoldás kifejezetten hasznos lehet, főleg nagyobb projektek esetén. Hiszen ilyenkor rengeteg elemből állnak a marketing folyamatok, amiknek a kezelése rengeteg odafigyelést és energiát igényel.

Összességében örülünk annak, hogy ma már arra törekednek a közösségi médiás platformok, hogy gyakorlatias útmutatók segítségével könnyítsék meg a felhasználóknak a hirdetések elkészítését.

Könnyen lehet, hogy kezdő vállalkozóként nincsen időd és energiád a social media felületek kezelésére. Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média