Kövessen minket a Facebookon!

A LinkedIn segít a hirdetésekben

Manapság a hirdetések forradalmát éljük, hiszen felgyorsult életvitelünk megköveteli ezek fejlődését is. A LinkedIn egy 14 oldalas mini útmutatót tett közzé, mely összefoglalja a különféle hirdetési és közönségcélzási lehetőségeket. Ha elgondolkoztál már azon, hogy a LinkedInen hirdess, akkor érdemes tovább olvasnod.


A hirdetési célkitűzés


A LinkedIn több kontextust mutat be és segítséget nyújt a marketingstratégia kidolgozásában az új összefoglalójával. Az alkalmazás célkitűzéseket is kínál, melyek megkönnyítik a választást.  A célzási opciókról is hosszasan írnak: lépésről lépésre magyarázzák el, mit miért érdemes kitölteni, és hogyan lehetne optimalizálni a hirdetést.

Minden egyes lépést pár mondatos magyarázat követ, hogy jobban átlássuk az adott rész fontosságát és célját. Az összefoglaló abban is segít, hogy logikusan haladjunk, ráadásul azzal, hogy magyarázatokat nyújt az egyes részekhez, sokkal adekvátabb módon tudjuk azokat kitölteni.


Kezdd a Campaign Manager-rel


A LinkedIn a Campaign Manager segítségével nagyban megkönnyíti a hirdetés létrehozását, hiszen, ha megfelelően töltjük ki a mezőket, végeredményben tökéletes hirdetést hozunk létre. Az előre megtervezett lépések segítenek abban is, hogy könnyebben átlássuk a következő lépéseket és egy egészként tekintsünk a projektünkre.

Ha a felületen beállítottuk a hirdetés tárgyát és a meghatároztuk az elérni kívánt célt, akkor a Campaigne Manager ajánlatokat kínál nekünk, ami segít elérni a célkitűzés elérésében. Választhatunk a szponzorált tartalom, a szponzorált üzenetek vagy más egyéb funkciók között is. A következő lépést soha nem a mi dolgunk kitalálni, mert a fejlesztők végig vezetnek a logikus lépéseken.

Ezzel a funkcióval a hirdetések gyártása igazán konverzióképes lehet, hiszen minden olyan beállítást segít nekünk elvégezni, amikre a siker érdekében szükség van. A teljes útmutatót itt töltheted le.

Segítségre van szükséged az online marketing területén? Keress minket és kérdezz bátran!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média