Kövessen minket a Facebookon!

Hirdetőknek szánt nívós tanfolyamok

Idén januárban elindult a LinkedIn videótanfolyam sorozata, ami megtanítja a hirdetőket arra, hogyan lehetnek igazán hatékonyak és sikeresek az „üzleti Facebook” néven emlegetett platformon. Korábban írtunk arról, milyen óriási emelkedéssel zárta a 2020-as évet a LinkedIn.

Sikerük és lelkesedésük idén is töretlen, ráadásul még több újdonsággal szolgálnak a B2B üzletág, a HR, PR, marketing szakemberek számára egyaránt. Az üzleti élet krémje, a beszerzők, értékesítők és iparági szakértők egyaránt képviseltetik magukat ezen az oldalon már évek óta. A hirdetés, a még hatékonyabb hálózatépítés csak később bukkant fel, azonban nagyon hamar kimagasló eredményeket mutatott. Nézzük is meg, miről szól náluk egy hirdetési tanfolyam!


Első lépésben szembenéztek a hibáikkal


Amit elsősorban tisztázni kell, hogy a járvány előtt illetve az azt megelőző pár évben is létezett LinkedIn Ads. Ennek ellenére nagyon szűk réteg használta. Mondhatjuk, hogy a hirdetési platformjuk kudarcra volt ítélve annak ellenére, hogy az ötlet kitűnő. Erre fel a LinkedIn lelkes stratégái beleálltak a kellemetlen helyzetbe és nyíltan, közösségi oldalakon és szakmai körökben is visszajelzést kértek.

Hamar kiderült, hogy a felület frusztráló kezelhetetlensége, rugalmatlansága és a célzási lehetőségek sivársága miatt hamar eltántorította azokat a hirdetőket, akik már próbálkoztak vele. Nem térült meg a befektetésük, nem generáltak elég érdeklődőt és kedvük sem volt folytatni a „küzdelmet” és persze az idő, pénz, energia pazarlását.


LinkedIn hirdetés profin, személyre szabva


Természetesen az elsősorban hirdetőknek szánt tanfolyam, a LinkedIn Marketing Labs egyik alappillére a LinkedIn Ads, ami maga a hirdetéskezelő rendszer. Ezen belül a hirdetéscélzás és a nélkülözhetetlen hirdetéselemzés fortélyait is elleshetjük a profiktól, hogy végre ezt a jelenleg még kiaknázatlan piaci szegmenst is maximálisan lefedhessük.

Teljesen kezdőknek és haladóknak is ajánlják és többek között olyan témaköröket is személyre szabottan feszegetnek, mint a brand-építés, a lead generálás és a teljes csatornás tartalommarketing-stratégia kiépítése LinkedIn-en.

Szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseidre!

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média