Kövessen minket a Facebookon!

Az e-mail marketing igazi klasszikus – és 2021-ben is működik!

Kíváncsi vagy, hogyan javíthatnál a marketingstratégiádon? Az e-mail formátumot mindenképp ajánljuk a figyelmedbe, ugyanis számos területen az egyik legnépszerűbb és leghatásosabb elérési eszközöd lehet, ha jól csinálod!

Nem mindegy ugyanis, hogy a spam-ek között vagy az elsődleges és kedvenc tartalmak között landolnak a tartalmaid, amikhez bizony egy jó erős szövegezési és tervezési alap szükségeltetik. Nézzük is meg, hogyan nézhet ez ki 2021-ben!


Válaszd a félkövér betűtípust és használd az ütős képeket!


Persze nem mindegy, mikor és hol és milyen színekben, de mindenképp emeld ki azt az egy-két szót, ami igazán lényeges, és ezt ne csak méretben, hanem a betűvastagságban is érzékeltesd. Szintén figyelemfelkeltő és 2021-ben már szinte elvárás is egy-egy ütős, érzelmeket kifejező kép a szövegezés mellé, mögé, fölé!


Ne hagyd ki a sötét módot, de a színátmeneteket sem!


A Dark Mode igazi ínyencség, különösen a fiatalabb felhasználók körében, ezért ne hagyd őket éjszakai vagy sötét módozat nélkül, használd ennek az alapvetően szemkímélő módnak az előnyeit is a megjelenésedben! A színátmenetek segítségével pedig igazán frissé és igézővé teheted a borítóképeket, háttérképeket az e-mailekben is!


Mi az a neumorfizmus?


A realizmus az eszközök, termékek valóságát, valós felhasználását mutatja be életszerűen, lényegében egy fotó. A szkeuomorfizmus olyan megjelenés, ami ugyan hasonlít valamilyen valóságos, realisztikus dologra, (például egy naptár, egy labda, egy asztal… stb), de valójában másképpen, más módszerrel működik.

A neumorfizmus pedig a realizmus, a szkeuomorfizmus és a lapos képernyőre szabott (egyszerűsített dizájn) megoldások keveréke, ami egyfajta metaforaként olyan képi megjelenést jelent, melyben a valós és társított elemek is keveredhetnek. Jó példa lehet erre egy zenelejátszó borítóképe bakelittel.


3D-s dizájn, fantazmagória, pasztell és monokróm színek


Az idei slágerek a korábbi tapasztalatokra alapoznak. Egyre nagyobb figyelmet harcolnak ki a 3D-s ábrák, perspektivikus ábrázolás és a különböző képek összevágásából megszületett asszociatív, fantazmagórikus kollázsok.

Ha fitness, wellness témakörben írsz, akkor pedig nagyon fontos tudnod, hogy a pasztell színek sokkal inkább hatnak, mint az élénk, harsány árnyalatok. Ugyanígy a monokróm stílus is slágerként tör előre az e-mail marketingben, ami szintén egy a szemnek kellemes, letisztult, minimalista hatást kelt.


Illusztrált animációk


Ha szeretnéd igazán életre kelteni és személyre szabni a márkád, akkor érdemes elmélyedned az illusztrált animációk világában, melyek manapság már az e-mail marketing területen is kiemelkedő szerepet töltenek be!

Sok sikert a trendi e-mailek gyártásához! Kérdezz, hogy segíthessünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média