Kövessen minket a Facebookon!

Pinteresten is megjelenik a webshop felület

Jelenleg az e-commerce az egyik legnépszerűbb social média trend. Így a Pinterest is beállt a sorba: nemsokára megjelenik az alkalmazás webshopja, és még sok más frissítésre is számítani lehet. Nézzük, melyek ezek.


Megjelenik a Your Shop felület


Az Instagram és a Facebook után a Pinterest is bevezeti a webshopot, ami a „Your Shop” nevet fogja kapni. A Pinterest azzal indokolta a névválasztást, hogy a kínálat személyre szabott lesz a nézelődő személy alkalmazáson belüli aktivitása alapján.


Várható az appon felüli fizetés


A Pinterest arra törekszik, hogy a vásárlási folyamat minden stádiuma az alkalmazáson belül maradjon. Hiszen ha más platformra irányítják a potenciális vásárlókat, akkor sokkal nagyobb eséllyel szakad meg a vásárlási folyamat. Ez hosszútávon csökkenti az eladások számát, ami az alkalmazás és a webshop eladói számára is veszteséget jelent.

Így megkerülhetetlen volt az alkalmazáson belüli fizetés elérhetővé tétele. Ennek eredményeként nem meglepő, hogy bejelentették a fejlesztésen való munkálatokat.


Shopping API-val könnyítik meg az eladók munkáját


A Shopping API segítségével pár kattintással fel lehet majd tölteni a termékeket a webshopra. Ezáltal könnyebbé válik a webshop üzemeltetés, és még több vállalkozás megjelenhet a Pinteresten.


Frissítések a Pinterest Trendsen


A Pinterest Trends hasonlóan működik, mint a Google Trends. Rálátást ad arra, hogy egyes témák mennyire népszerűek az alkalmazáson, ezért ma már a tartalomgyártók egyik kedvelt eszköze. A Pinterest bejelentette, hogy új frissítések várhatóak a Pinterest Trends-en, amik várhatóan még több adatot szolgáltathatnak a tartalomgyártóknak.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média