Kövessen minket a Facebookon!

Mobilos hirdetéskezelővel erősít a Pinterest

A Pinterest új mobilalkalmazása megkönnyíti a hirdetések optimalizálását és segít a kis- és középvállalkozásoknak abban, hogy elérjék célközönségüket.

Új alkalmazással rukkolt elő a Pinterest, melynek célja a hirdetések egyszerűbb kezelhetősége. A Mobile Ad Tools használatával az üzleti fiókok tulajdonosai mobiljukról indíthatnak komplett kampányokat és optimalizálhatják, targetálhatják hirdetéseiket.


Egyre népszerűbb a vállalkozások körében


A 2010 óta működő közösségi oldal témák szerint rendezett képek megosztását teszi lehetővé a felhasználók számára. Nem csak privát, de üzleti profillal is regisztrálhatunk rá. Utóbbi lényege, hogy a vállalkozásunkkal, márkánkkal kapcsolatos tartalmaknak létrehozott, úgynevezett táblákat oszthatjuk meg a többi felhasználóval.

Mivel a Pinterest havi látogatóinak száma nagyjából 12 millióra tehető, így ez az opció egyre népszerűbbnek számít a különböző cégek körében.


Egyszerű, de nagyszerű


A Mobile Ad Tools alkalmazás azokat a vállalkozókat célozza meg, akik az egyszerűség érdekében a hirdetéseket a mobiltelefonjukról szeretnék kezelni. Az applikáció segítségével komplett kampányokat indíthatunk és kezelhetünk, melyek lehetnek automatizáltak, de akár személyre is szabhatjuk őket.

Néhány egyszerű opció segítségével könnyedén és gyorsan optimalizálhatjuk hirdetéseinket, meghatározhatjuk témáink célcsoportját, kampányunk időtartamát, valamint a Facebook hirdetésekhez hasonlóan, a promócióra szánt költségvetést is egyszerűen meghatározhatjuk.


Miért fontos az újítás?


A mobilos alkalmazás legnagyobb előnye, hogy főként a kisvállalkozókra és azokra a cégekre fókuszál, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy komplett social media csapatot, a közösségi hirdetésekkel foglalkozó szakembereket alkalmazzanak.

A Mobile Ad Tools egyszerű kezelhetőségének köszönhetően lehetővé teszi, hogy akár egy személyben is hatékony kampányt építsünk és igényeink, valamint anyagi lehetőségeink szerint formáljuk azokat.

Ha szeretnél segítséget kapni az oldalaid kezelésében, keress minket! Együtt megoldjuk az ilyen jellegű feladataidat.

Forrás: marketingland.com


Szubjektív Média