Kövessen minket a Facebookon!

A Pinterest egyre több országban vezeti be vásárlási platformját

Miután a Pinterest kiterjesztette a vásárlói platformját az USA, az Egyesült Királyság és pár európai ország területére júniusban, szeptemberben további 7 országban jelenik meg ez a funkció. innentől Svájcban, Ausztriában, Olaszországban, Mexikóban, Spanyolországban, Brazíliában és Hollandiában is elérhető a frissítés.


Hatalmas sikert aratott a vásárlási felület


Ahogy a Pinterest behozta az új funkciót, egyre több cég kezdte el értékesíteni pin-eken keresztül a termékeit, ahogy több felhasználó döntött a vásárlás mellett. Ez megdobta az app használatának a mértékét. Ráadásul napról napra nő azon cégek száma, akik a platformon értékesítenek.

Emiatt nem is meglepő, hogy egyre több országban elérhetővé teszik ezt a frissítést. Ezzel a Pinterest csatlakozik azon social média platformok táborába, akik meglovagolják az e-commerce hullámot – bár a sikerre való tekintettel senki nem hibáztatja őket ezért.


Folyamatos terjeszkedés a világban


A vállalat új irodát nyitott Brazíliában és Mexikóban, hogy ilyen módon is jobban fel tudják térképezni a helyi közösségi média és online vásárlási szokásokat. Ez a lépés nem véletlen. A Pinterest legújabb jelentései alapján növekvő tendenciában van a felhasználók száma a platformon. Ám az új emberek nem az USA területéről jönnek, hanem a világ más pontjairól. Ez még jobban indokolhatja a Pinterest egyre több országban való terjeszkedését.

Jelenleg a közösségi média platformok abba az irányba haladnak, hogy lehetővé tegyék az alkalmazáson belüli vásárlást és értékesítést a cégek számára. Ez a trend a pandémia idején tett szert nagy népszerűségre, ám a karantén időszak végével is megállták a helyüket a piacon.

Vállalkozóként problémákba ütközöl a social média tevékenységedben? Ez esetben nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot.

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média