Kövessen minket a Facebookon!

Vedd fel a ritmust a közösségi média appokkal!

Minden hétre jut szinte egy újdonság a Facebook birodalom berkein belül, és ha a szakmád, vállalkozásod a marketingre, legfőképp az online marketingre épül, nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy lemaradsz a legfrissebb hírekről.

Többek között azért sem, mert felhasználók milliói napi szinten kattintanak ezekre az oldalakra, appokra, ahol a céged jelenléte is sorsdöntő lehet az eladás, a megítélés és persze az elérés szempontjából. Nézzük meg a legfrissebb témákat és visszatérő újdonságokat!


Messenger archiválás egy suhintásra


A Messenger-en eddig is elérhető volt az archiválás funkció, ami az adott üzenet előnézetére való hosszú érintés után vált elérhetővé. Most a balra húzással a törlés opció mellett szintén elérhető az archiválás is.

Az archivált fájlok, amik kikerülnek a látókörből, de nem kerülnek kukába, a felhasználói profil alatt találhatók meg később. Ha az illető, illetők új üzenetet hagynak nekünk, akkor ugyanúgy megkapjuk ezt, nem kerül blokkolásra vagy némításra a chat ablak.


Messenger hangüzenetek és Star Wars téma


A Facebook audiovizuális törekvéseinek egyik legősibb példája a hangüzenet. Ezt eddig a mikrofon gomb folyamatos lenyomásával tudtuk rögzíteni és elengedéssel elküldeni vagy félrehúzással elvetni. Most sokkal egyszerűbben, egyetlen gombnyomással elindíthatjuk a felvételt és okostelefonok által leterhelt hüvelykujjaink is fellélegezhetnek.

Ha megunod a hangfelvételeket, akkor mostantól a témák között a napod bemutatásához egy ideig a Star Wars univerzum hangulatából is szemezgethetsz a május negyedikén esedékes Star Wars nap alkalmából!


Insta online jelenlét beállítás


Aki „feketeöves” Insta felhasználó, valószínűleg emlékszik, hogy régebben is volt arra lehetőség, amire most újra kínálkozik egy kapcsoló. Mégpedig az online jelenléted beállítását jelző zöld pöttyöcskéről van szó. Ez sokak számára fontos szempont, ha élőben, egy időben szeretnének beszélgetni valakivel. Így, amennyiben persze a másik kap értesítést az üzenetekről, akkor garantált, hogy értesül arról, hogy üzentünk neki.

Kellemes csevegést és magabiztos social media kampányokat kívánunk!

Forrás: hvg.hu


Szubjektív Média