Kövessen minket a Facebookon!

Új frissítések a LinkedIn-en, amik megkönnyítik a munkakeresést

A cégek lassan kezdenek kilábalni a vírushelyzet okozta átrendeződésekből, így többen keresnek most munkát és munkaerőt egyaránt. Ehhez a változáshoz a LinkedIn boldogan alkalmazkodott. Nézzük is, mik a legújabb frissítések a platformon.


Meg tudod jelölni, hogy otthonról dolgoznak-e a kollégáid


A pandémia miatt nagyon sok munkahely váltott otthoni munkavégzésre. Vannak olyan cégek, ahol nagyon bevált ez a rendszer, emiatt így tervezik a továbbiakban is a működést.

A LinkedIn ezzel teljesen tisztában van, ezért olyan funkciókat vezetett be a platformon, amikkel a cégek meg tudják jelölni, hogy hol folyik a munkavégzés. Ezzel a frissítéssel a vállalkozások részletesebb képet adhatnak arról, hogy milyen munkahelyet biztosítanak a munkára jelentkezők számára.

Három opció áll a rendelkezésünkre: az „on-site”, ami azt jelenti, hogy teljes jelenléti munka folyik, a másik a „hybrid”, ami vegyes munkavégzést jelent, a harmadik opció pedig a „remote”, ami nevéből fakadóan azt jelzi, hogy minden kolléga otthonról dolgozik. Ezt a beállítást nemcsak a cégek profiljain tudjuk beállítani, hanem az álláshirdetésekben is.


A LinkedIn ösztönzi a kollégáidat, hogy megosszák a céges tartalmakat


Az új frissítések segítségével egyszerűbben tudod megosztani a feed-edről a „My Company Tab” felületre a posztokat. Mindössze egy gombnyomás választ el attól, hogy megoszd az adott tartalmat. Ráadásul a kollégáid figyelmét is felhívja a rendszer arra, hogy meg tudják osztani a posztot. Ahogy a poszt a „My Company Tab” felületén landol, a LinkedIn rendszere megjeleníti a munkatársak számára.

Természetesen szokásához híven grafikonokkal alátámasztva kommunikálja le, hogy megéri ezt a posztot megosztaniuk – hiszen a munkatársak által megosztott tartalmak valóban jobban teljesítenek.

Elképzelhető, hogy elfoglalt vállalkozóként nincsen időd és energiád a social media felületek kezelésére. Ha így van, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média