Kövessen minket a Facebookon!

Kisvállalkozói útmutató készült a LinkedIn-hez

A LinkedIn világszerte több, mint 645 millió felhasználóval büszkélkedhet. Ennek köszönhetően a világ egyik legnagyobb munkaügyi online adatbázisa. Több, mint 200 országból akadnak felhasználói, akik szakmai önéletrajzuk alakítása mellett üzleti kapcsolatokat építhetnek és a folyamatosan változó trendekről, szakmai kérdésekről is első kézből tájékozódhatnak.

A folyamatosan bővülő funkcióknak köszönhetően a LinkedIn mára nem csak az egyéni felhasználók, de a vállalkozások számára is egyre hasznosabb.


Megmutatják, miért és hogyan regisztráljunk


A Headway Capital csapata egy hasznos infografikán keresztül mutatja be, hogy a kisebb vállalkozások miként tudják maximálisan kihasználni a LinkedIn előnyeit.

Az infografika többek közt összefoglalja azt, miért érdemes a kisvállalkozásoknak regisztrálnia a LinkedIn-en. A legfőbb okok közt sorolják fel a platform látogatottságát, valamint azt is, hogy a közösségi médiából érkező átkattintások 50%-át általánosságban a LinkedIn profilok generálják.

Annak érdekében, hogy ez működőképes legyen, kisvállalkozói profillal kell regisztrálnunk. Ezután négyféleképp lehetünk jelen a platformon: aktív tartalomgyártóként, a termékeinket és szolgáltatásainkat bemutató profillal, de adatlapunkat a cégünk és annak dolgozóinak bemutatására szolgáló adatlapként vagy épp új szakemberek toborzására is használhatjuk.


Nem csak dizájnos, de hasznos is


A Headway Capital által tervezett infografika a kiváló elméleti tanácsok mellett a gyakorlati megoldásban is segít. Pontról pontra vezet minket végig azon, hogy hogyan hozhatunk létre új, vállalkozói profilt, de azt is bemutatja, hogyan írhatunk erős, figyelemfelkeltő céges bemutatkozást.

Sőt, a legnépszerűbb bejegyzés fajtákat, valamint a legjobb, követőcsalogató megoldásokat is megismerhetjük, ha végigpörgetjük az egyszerre dizájnos és hasznos infografikát.

Keress minket és mi segítünk elvezetni a közösségi média útvesztőjében!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média