Kövessen minket a Facebookon!

A Google tanácsai bevételnöveléshez

Te is már javában készülsz vállalkozóként a karácsonyi szezonra? Akkor segítséget nyújthatnak neked a Google legújabb marketing tippjei, amivel a vállalat a Google hirdetések elkészítésében segít gyakorlati tanácsaival. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy pontosan mire térnek ki a 30 oldalas útmutatóban.


A Google folyamatosan azon dolgozik, hogy könnyebben tudj eladni a felületén


A vállalatnak nem ez az első – és nem is az utolsó – lépése annak érdekében, hogy a felületen olyan könnyűvé tegyék a vásárlást, amilyenné csak lehet. Már augusztusban elkezdték az ünnepi szezonra való felkészülést az új keresési kategória, a részletesebb terméktalálatok és még megannyi vásárlást segítő frissítés bevezetésével. Ezzel követik azt a tendenciát az internetes platformok körében, hogy minél több e-commerce barát funkcióval látják el az oldalt.


A segítőkészség a kulcs


A Google elvégzett felméréseiben a válaszadók 78%-a gondolta azt, hogy egy vállalkozás marketingjének meg kellene mutatnia azt, hogy a termék hogyan lehet hasznos a hétköznapokban. Ennek megfelelően a Google több „best practice”-t és tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy milyen módon helyezheted erre a tulajdonságra a fókuszt a marketingedben.


Praktikusságban verhetetlen a Google


Mindegyik szekció rövid, informatív és hasznos tanácsokat tartalmaz. Emellett mókás, megértést segítő illusztrációkkal és felmérésekből származó adatokkal telitűzdelt az egész útmutató.

A Google az értékes tanácsok mellett a saját termékei ajánlásait is besűrítette az útmutatóba. Ezen kívül „best practice”-eket is mutatott, hogy milyen módon tudod a funkcióikat a saját előnyödre fordítani a marketingedben.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social média jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média