Kövessen minket a Facebookon!

Tartalomstragtégia készítést könnyítő új funkciók jelentek meg a LinkedIn-en!

A YouTube-hoz hasonlóan a LinkedIn is azon dolgozik, hogy minél több támogatást adhasson a platformon posztoló tartalomgyártóknak. Az elmúlt hetekben egy olyan funkciót tesztel a cég, aminek segítségével sokkal több információt tudhatnak meg a posztolók a követőikről, emellett egy új reakció emojit is kaphatunk a jövőben. Nézzük is, min munkálkodik a LinkedIn!


Szűrni lehet a követőket


Az új funkció segítségével olyan információkat tudhatunk meg a követőinkről, amik megkönnyíthetik a tartalomstratégia elkészítését is. Hiszen megtudhatjuk a követőink munkapozícióját, az ipart, amiben mozognak és a munkáltató cég elhelyezkedését is.

Arra is érkezett utalás, hogy az NFT mellett sem kíván elmenni a LinkedIn. Tomer Cohen nyilatkozata szerint: „Amikor bármilyen új technológiát fejlesztünk ki, a munkavállalóink és ügyfeleink igényeinek a felmérésével kezdjük a folyamatot. Emellett az is nagyon fontos szempont, hogy a LinkedIn felhasználóit minél jobban össze tudjuk kapcsolni az aktuális gazdasági lehetőségekkel. Ezután megvizsgáljuk, hogyan tudjuk a legeredményesebben kihasználni a már meglévő, innovatív technológiáinkat a fejlesztés során. A kriptográfia, az NFT, a blokklánc és a Metaverse témaköreit gyakran vitatjuk meg egymás közt, miközben keressük a legideálisabb eszközt a platform jobbá tételéhez.”

Konkrét terveket még nem osztottak meg a témával kapcsolatban.


Új reakció emoji fog megjelenni


Jelenleg 5 reakció emoji áll a rendelkezésünkre: a like, az elmélkedést jelző, a tapsoló, az adományozó, a szív lakú emoji és a felvillanó villany hangulatjel. Ezt bővíteni tervezik egy nevetős emoji-val is. Hiszen Tomer Cohen szavai szerint: a humor is egy komoly biznisz, aminek helye van a LinkedIn-en.

Kellene segítség az online marketing tevékenységedhez? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média