Kövessen minket a Facebookon!

Hamarosan egyszerűbb lesz követni a Twitter-es diskurzusokat

Míg korábban csak a feliratkozásaink által megosztott, új posztok megjelenéséről kaptunk értesítést a Twitter-en, hamarosan az arra érkezett reakciókra is feliratkozhatunk.

A friss funkció lehetővé teszi számunkra, hogy akár percről percre nyomon követhessük a platformon zajló érdekes vitákat és eszmecseréket.


Hamarosan bármire feliratkozhatunk


A Twitter felülete lehetővé teszi azt, hogy az általunk követett profilokra feliratkozva értesítést kapjunk az ott megjelenő, legújabb bejegyzésekről. Ezáltal mindig képben lehetünk az ismerőseink, kedvenceink által publikált tartalmakkal.

Arra azonban egészen idáig nem nyílt lehetőségünk, hogy a bejegyzésekre érkező válaszokat is folyamatosan nyomon követhessük, és külön értesítést kapjunk egy adott bejegyzés újratweeteléséről, az arra érkező válaszokról is.

Ez azonban úgy tűnik, a platform által tervezett, új funkcióknak köszönhetően hamarosan megváltozik.


Testre szabható opciók


A jelenleg tesztfázisban lévő funkció néhány Android és iOS felhasználó számára már most is elérhető. Az elmúlt napokban ezért több helyen is olvashattunk a működéséről. A beszámolók alapján pedig úgy tűnik, használata nem csak hasznos, de egyszerű és nem utolsó sorban személyre szabható is.

Ahhoz, hogy feliratkozzunk a tweetekre, nem lesz más dolgunk, mint a követni kívánt bejegyzés mellett megjelenő, harang alakú ikonra kattintani, és meghatározni a követéssel kapcsolatos beállításokat.

A módszer segítségével minden olyan tweet-folyamot nyomon követhetünk, melyeket arra érdemesnek találunk. Akár azt is megtehetjük, hogy csak a számunkra fontos felhasználók válaszaira, vagy a legnépszerűbb, úgynevezett top hozzászólásokra iratkozunk fel.

Egyébként nem ez az egyetlen olyan újdonság, mellyel a „madaras” közösségi site az elmúlt hónapokban előrukkolt. Az új tagek és az új eszközök bevezetéséről korábban már mi is írtunk. A közelmúltban a fejlesztők az asztali alkalmazás megjelenését is újragondolták némileg, olyan módon, hogy az hasonlítson az okoseszközökön is használt verzióra.

Szeretnél segítséget kapni az oldalaid kezelésében, keress minket! Az ilyen jellegű feladataidat együtt könnyebb megoldani.

Forrás: digitaltrends.com


Szubjektív Média