Kövessen minket a Facebookon!

Új tag-ek a Twitteren az egyértelműbb kommunikáció érdekében

A Twitter az idei évben igazán belehúzott az újítások fejlesztésébe. Ezek egyike máris fellelhető, az egyébként szintén viszonylag új keletű Twitter béta applikációjában. Az új funkció a gördülékenyebb és érthetőbb kapcsolatteremtést célozza.

Ennek érdekében új tag-ek kerülnek az applikációba, amelyek a hagyományostól eltérően fognak működni. Ezeket a rendszer automatikusan teszi majd hozzá a felhasználók kommentjeihez. Ebből már sejthető, hogy a funkciója is nagyban különbözik majd a klasszikus jelölésektől.


„Szerző” és „említett” jelölések a komment szekcióban


A funkció működése viszonylag egyszerű. Ha írsz egy posztot a Twitter-re, amiben megjelölted egy ismerősödet, amikor válasz érkezik rá az említett féltől, akkor a neve mellett megjelenik az „Említett” tag. Valamint, ha te is kommentelsz, a te neved mellett a „Szerző” jelölés fog felvillanni.

Ez akkor jelenthet nagy könnyebbséget, ha az emlegetett fél becenevéből nem derül ki, hogy kiről van szó. A jelzésnek köszönhetően így mindenki számára egyértelművé válhat, ha az illető hozzászólást írt.


Hol tart a fejlesztés?


Jelenleg a Twitter fejlesztői csapata még azt teszteli, hogy milyen lenne az ideális megjelenés az új jelöléshez. A klasszikus, szöveges megjelölés mellett próbálkoznak színezett verziókkal is. Ennek lényege, hogy a megjelölt személy kommentje színes kiemelésre kerül.

A kritikusok még vitatkoznak, hogy a funkció vajon mennyire lesz hatékony. Minden esetre mi kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni a fejlesztésből és persze hogy miként reagál rá a nagyközönség.

Nehézségeid vannak a közösségi oldalaid kezelésével? Vagy csak nincs elég időd még ezzel is foglalkozni? Keress fel minket és bízd ránk a feladatot! Szakértő és lelkes csapatunk profin kezeli a közösségi felületeket, így még sikeresebbé válhatsz az üzleti életben.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média