Kövessen minket a Facebookon!

Új kamera eszközök a Twitteren

Mivel napjaink generációja számára a vizuális tartalom épp olyan fontos, mint a szöveges, nem meglepő, hogy a legtöbb platformot igyekeznek ebbe az irányba fejleszteni. Nem kivétel ez alól a Twitter sem, ahol hamarosan új életre kelhetnek majd a képek.

Az új funkciók új lehetőségeket is tartogatnak természetesen. Habár a frissítés jelentősen eltér a többi közösségi oldal hasonló lehetőségeitől, ennek segítségével végre Twitteren is nagyobb teret nyerhetnek majd a képes tartalmak.


Melyek ezek az új funkciók?


Az idővonaladon balra lapozva elérheted az új kamerát, amellyel képeket vagy videókat rögzíthetsz. Sőt, akár élő adást is indíthatsz vele a követőid számára. De az igazán izgalmas és hasznos lehetőségek csak a rögzítés után jelennek meg.

Ha elkészült a kép vagy mozgókép, megadhatod, hogy az mit vagy kit ábrázol és tehetsz hozzá hashtageket is. Az újfajta tartalmak a hagyományostól eltérő formában jelennek majd meg, hogy könnyebben átlátható legyen a követők számára is.


És miért jó mindez?


Az így létrehozott posztok könnyebben elérhetővé válnak majd azoknak a felhasználóknak is, akik nem a követőid. A tageknek köszönhetően ugyanis a találatok között is gyakrabban bukkanhatsz fel, ha valaki éppen a Twitteren keresgél.

Az új posztokhoz pedig új szegmens is jár. A képes posztokat a „What’s Happening” gombra kattintva görgetheted végig az Explore menüpontban. Az új eszközökkel tehát sokkal nagyobb tömegeket érhetsz el a felületen, mint korábban.

Szeretnéd maximálisan kihasználni a közösségi médiában rejlő lehetőségeket, de segítségre lenne szükséged? Fordulj hozzánk bizalommal! Csapatunk szakértő segítséget nyújt majd, hogy elérhesd a kitűzött céljaidat és sikerre vihesd a vállalkozásodat.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média