Kövessen minket a Facebookon!

Minden hónapban emberek milliói keresnek Wi-Fi-t a Facebook-on

Talán még nem is hallottál az egyre népszerűbb újdonságról, a Facebook Wi-Fi-ről. Most megnézzük, hogyan működik, hogyan működhetne a vállalkozásod számára. Kiderül az is, hogy miért érdemes kb. 20 percet rászánni a beállítására, hogy aztán új érdeklődőket, látogatókat vagyis extra mozgást generálhass a Facebook oldaladon.

Havi szinten emberek milliói keresnek rá a Facebook-on a Wi-Fi kifejezésre, méghozzá azért, mert így a platform a közelben lévő oldalakat sorolja fel számukra, ahol ingyenes Wifi kapcsolatot létesíthetnek anélkül, hogy ismernék a jelszavadat vagy bármilyen extra adminisztrációs terhet rónának rád. Jól hangzik? Nézzük is meg!


Egyszerű beállítás


Egyszerűen beállíthatod a free Facebook Wi-Fi szolgáltatást a meglévő Wi-Fi-hálózatodhoz, hogy több embert csábíts a vállalkozásod oldalára. Gyorsan és ingyenesen beállíthatod, ha rendelkezel egy kompatibilis routerrel. Ezt fontos előre csekkolni, illetve, ha kiderül, hogy újat kell vásárolnod e célból, akkor ehhez is találsz részletes leírást.


Adminisztrátori fiók, okostelefon, router


Szükséged lesz egy üzleti Facebook-oldalra, amelyhez tartozik egy (az oldal adatai között is feltüntetett) valós levelezési cím. Az is fontos, hogy te legyél az üzleti oldalad adminisztrátora. Facebook Wi-Fi szolgáltatással kompatibilis routerrel kevesebb mint 20 perc alatt elvégezheted a beállítást, de kérheted egy helyi informatikus segítségét is.


Miért jó ez neked?


Az ingyen Wi-Fi csábító hívószavára már most is emberek milliói kattannak rá havi szinten. Ennek több oka is van. Ugyan a mobilinternet előfizetés már a legtöbbeknek elérhető, azonban a nagyobb letöltésekhez, hosszas video-chat-eléshez a korlátozott hozzáférés olykor kevés lehet. Másrészt szuper dolog csekkolni a közelben lévő szolgáltatókat, akik adott esetben figyelem felkeltőek vagy praktikusak lehetnek.

Vendéglátósoknak, turisztikában dolgozóknak szinte kötelezően javasolt ez a látogató csalogató eszköz. Emellett azonban a kezdő kattintások miatt, amiket a felhasználó generál a Facebook Wi-fi megosztásánál a kezdőoldaladon, máris egy ingyen kattintás és reklám helyszíne lehet.

Ha történetesen internet szolgáltatóként vagy router gyártóként szeretnél hasznot húzni az újításból, erre is van lehetőséged, és ha még nem tetted, akkor érdemes a termékedet ezzel a lehetőséggel is kompatibilissé tenni, hiszen a fentiek alapján könnyen lehet, hogy ezzel előnyre tehetsz szert a lassabban reagáló piaci szereplőkkel szemben.

Sok sikert és villámgyors Wi-Fi-t mindenkinek!

Forrás: facebook.com


Szubjektív Média