Kövessen minket a Facebookon!

A Meta Advantage+ új elemzési és célzási lehetőségei

Az Advantage+ shopping kampányok most olyan elemzési és targetálási opciókkal bővültek, melyek lehetővé teszik, hogy azokat célozzuk meg, akik már érdeklődnek a termékeink vagy szolgáltatásaink iránt, de még nem vásároltak.


Optimalizálás


Mostantól elkülöníthetjük az elkötelezett ügyfeleket a célzáson belül, ami új lehetőséget biztosít a hirdetés kívánt eredményének optimalizálására.
A Meta úgy határozza meg az elkötelezett ügyfeleket, mint akik már ismerik a brandet, vagy már kapcsolatba is léptek a termékekkel vagy szolgáltatásokkal, de még nem vásároltak. Az új beállítással egyéni célközönséget hozhatunk létre, így nagyobb eséllyel fognak ezek a személyek újra kapcsolatba lépni velünk, hiszen már valamilyen mértékben érdeklődést mutattak a tevékenységünk iránt.


Elemzés


Ezeket a célközönségeket az Advantage+ kampányjelentéseiben is elkülöníthetjük, így képet kapunk arról is, hogyan reagálnak e csoportok a hirdetéseinkre. Ez segíthet személyre szabni a különböző közönségnek szánt hirdetéseket.
Számos brand produkált komoly eredményeket a Meta automatizált célzási és prezentációs lehetőségével az Advantage+ kampányaiban, érdemes hát kísérletezni az új opciókkal.

Több információért kattints!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média