Kövessen minket a Facebookon!

A YouTube további útmutatásokat nyújt

A YouTube nemrég remek lehetőséggel örvendeztetett meg minket, hiszen elindította az új „YouTube Creators” weboldalát. A honlapon olyan információkat találhatunk, melyek segítik a YouTube-csatornák fejlesztését és a platformon való jelenlét legfontosabb elemeiről nyújtanak információkat.


Minden érted van


A YouTube többek között fejlett bevételszerzési platform is, kiterjesztett törekvései részeként pedig egy útmutató weboldallal csábít egyre több alkotót felületre. Az új weboldal hihetetlenül látványos, színes és vibráló, de emellett könnyen navigálhatunk rajta. A honlapot  három fő részre osztották, hogy egyszerűsítsék a listát és megkönnyítsék az alkotók számára az eligazodást.

Az „Üdvözöljük az alkotókat” részben linkeket találhatunk, melyek az alkalmazás irányelveihez navigálnak. Itt olvashatjuk el a fejlesztők által adott tippeket az induláshoz, emellett a csatornaépítés folyamatáról is sok információt megtudhatunk. Itt lelhetőek fel a hivatalos útmutatók és magyarázatok is. A TikTok elleni harcban a YouTube a bevételszerzési lehetőséggel nyerhet csatát, ezért a weboldalon a felhasználói pénzkeresés kulcsfontosságú lépéseit is megtaláljuk.


Több lehetőség a platformon


A YouTube fejlesztői bejelentették a YouTube Shorts készítőinek új finanszírozási programját, melynek keretében a platform havi 10 ezer dollárt fizet a rövid videók készítőinek, természetesen a megtekintések alapján. Ha pénzt szeretnénk keresni, akkor a YouTube-on megtehetjük, az új weboldal pedig az összes lépést bemutatja, hogyan lehetünk még hatékonyabbak.

A YouTube-nak hatalmas előnye a TikTok-kal szemben a bevételi forrás lehetősége, bár a TikTok is tesz lépéseket az ügyben, hogy még több felhasználót csábítson magához. A YouTube új webhelyén minden olyan információt megtalálsz, ami az alkalmazásról szól, amennyiben pedig a YouTube feliratkozóid számát szeretnéd növelni, ez kötelező olvasmány.

Segítségre lenne szükséged online marketing témában? Keress meg bennünket!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média