Kövessen minket a Facebookon!

Live stream terméktagelés, „post only” feed, és videók, shortsok feltöltése közvetlenül telefonról a YouTube-on

A YouTube több frissítéssel kedveskedik a felhasználóknak, hogy növelhessék a konverziókat és a reachet, illetve könnyebben oszthassák meg a tartalmakat.


Terméktagelés


A YouTube Shopping Affiliate programban részt vevő tartalomkészítők mostantól élő közvetítésekben is betagelhetik kereskedők termékeit, illetve más felhasználók videóit és shortsait. A kiemelt termékek tagelése automatikusan megjeleníti a „vásárlás” gombot az élő közvetítésben, így sokkal látványosabbá válik a vásárlás. Az alkotók pinelhetnek is bizonyos termékeket, hogy kiemeljék őket az élőzés során.
A YouTube Studio Shopping lapjának megnyitásával az alkotók nyomon követhetik a megjelenések és a kattintások számát.


„Post only” feed


A YouTube elindított egy „post only” feedet Android és iOS eszközökhöz. A felhasználók az „összes bejegyzés megtekintése” gombra kattintva megnézhetik azokat a csatornákat, amelyeknek a bejegyzéseivel korábban már találkoztak, emellett a YouTube is ajánl nekik bejegyzéseket, a felhasználói szokásaikra alapozva.


Feltöltés mobilról


Mostantól a felhasználók a telefonjukról is kiválaszthatnak fájlokat, és a Studio mobilalkalmazáson keresztül feltölthetik a videókat vagy a shortsokat a YouTube-ra, és ugyanitt kiválaszthatják a bevételszerzési módot is.
Ez egyszerűbbé teszi a tartalom feltöltésének folyamatát, és kényelmesebbé a különböző platformokon való megosztást.

Ha szeretnél többet olvasni a YouTube új funkcióiról, kattints.

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média