Kövessen minket a Facebookon!

A TikTok új eredményei az SMB-vel

A TikTok nagysikerű új elgondolása, a „Behind the Business” második elemét tekintjük át. Az alkalmazás fejlesztői tippeket és ötleteket osztanak meg azokkal a kisvállalkozókkal, akik a platformot digitális marketing céljából használják. Az első rész inkább a videózással kapcsolatos ötletekre és technikákra fókuszált, a második rész viszont a közönségkapcsolat és a piaci jelenlét fokozásának rejtelmeibe enged mélyebb betekintést.


A lista élén szerepel


A TikTok óriási népszerűségnek örvend és továbbra is az alkalmazásboltok listavezetője. Az előrejelzések szerint ebben az évben egymilliárd aktív felhasználót tudhat magáénak. A hatalmas potenciál nyilvánvaló a kis- és középvállalkozók számára, ezért érdemes megtekinteni a videókat itt.


A videókról


Az első videó azt vizsgálja, hogy a TikTok alkalmas-e bizonyos vállalkozások számára. A felvételben a TikTok egy új „Marketplace” -hez hasonlítja magát, különböző felhasználók szempontjából bemutatva a működését.

Niambi Cacchioli, a Pholk Beauty alapítója például kiemeli, hogy a TikTok legnagyobb erőssége abban van, hogy a vállalkozók önmagukat adhatják a videókban és őszinte párbeszédet alakíthatnak ki a vásárlókkal. Nagy előny még, hogy a vállalkozások célzottan találhatják meg közönségüket, hiszen az érdeklődés alapján kerülnek a hírfolyamba.

A második videó gyakorlati tanácsokkal és közösségépítéssel kapcsolatos, amit a már nagy sikereket elért kisvállalkozók osztanak meg velünk. Szerintük az első szabály, hogy a vállalkozás arcaként minden körülmények között add őszintén önmagad.

Felhívják a figyelmet az egyediség fontosságára és arra, hogy a minőségi tartalom gyártása a kezdő TikTokot használó vállalkozások számára nagyon fontos. Szerintük a jó stratégia az, hogy betekintést engedünk a felhasználóknak az üzletünk kulisszái mögé, mert ez nagyban segíti a bizalom kiépülését, ami vásárlásra ösztönöz. Az oktatóvideók végeredményben nagyon hasznosak lehetnek a kezdő kisvállalkozások számára, ezért érdemes őket tüzetesen áttanulmányozni.

Nézegesd a videókat vagy kérd a segítségünket online marketing témában!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média