Kövessen minket a Facebookon!

Új hirdetési lehetőség érkezik az Instagramra

Gőzerővel robog előre az Instagram vonata! Az újítások úgy követik egymást, mint a villám, épphogy megérkezett a Nametag, de már a Stories bővítését teszteli a fejlesztők csapata. Az új funkcióval a Stories bejegyzések között is megjelenhetnek majd a hirdetések, így még több emberhez juthat majd el azok tartalma.
No, attól persze nem kell félni, hogy az általad követett felhasználók történeteit csúfítják majd el a hirdetések. Helyette a vállalkozásoknak lesz lehetősége arra, hogy a Stories posztjaik megjelenjenek böngészés közben az Instagram felhasználói számára, ha rányomnak a Promote gombra.

Promotáljunk, de hogyan?


Az új funkció működése igazán egyszerű. A Promote gombra kattintva kiválaszthatod, hogy a bejegyzésed hová irányítsa az érdeklődőket, valamint azt is, hogy mi alapján válassza ki a rendszer azokat a felhasználókat, akik majd látni fogják. Az átirányítás mutathat a profilodra és a webhelyedre egyaránt. A célközönséget bízhatod automatára is, ami a felhasználók lakhelye és érdeklődési köre alapján fogja elérhetővé tenni a kontentet. Választhatsz emellett lokális célközönséget is vagy akár a saját kezedbe is veheted az irányítást.

Újabb távlatok nyílhatnak meg


Az Instagram hirdetések megjelenése számtalan új lehetőséget teremtett arra, hogy a brandépítés könnyebb legyen. A felhasználók mára görgetés közben is találkozhatnak kifejezetten az ő ízlésükre szabott reklámokkal. A Stories-ba épített hirdetéssel pedig még könnyebben elérhetővé válnak majd azok, akik esetleg nem követik a márkát, vagy még csak ismerkednének vele. A történetek megosztása éppen azért olyan népszerű a vállalkozások esetében is, mert közelebb hozza a cégeket és vevőiket egymáshoz. A promócióval pedig célba is érhetnek majd ezek az izgalmas tartalmak.
A Promote funkció jelenleg még nem érhető el mindenki számára, jelenleg tesztüzemben fut. Éppen ezért talán már neked is megjelenhet az alkalmazásban. Amennyiben nem, akkor se csüggedj, hiszen a fejlesztőcsapat ígéretei szerint hamarosan minden felhasználó élvezheti majd a bővítményt!
Szeretnél te is népes és aktív Instagram követői tábort, de nincs elég kapacitásod foglalkozni vele? Bízd ránk a felület kezelését! Segítségünkkel az elérésed a csúcsra törhet, így a vállalkozásod is még jobban fellendülhet!

Szubjektív Média