Kövessen minket a Facebookon!

Megérkezett a Nametag funkció Instagramra is

Felzárkózik a versenytársakhoz az Instagram – megérkezett a Nametag funkció! Az újítás persze nem az ő találmányuk, ám a taggel most még könnyebbé válhat a követőszerzés. A legutóbbi frissítéssel érkezett és máris nagy népszerűségnek örvend, de lássuk, mire használható a social marketingben!
Az újonnan bevezetésre kerülő Nametaggel lehetősége nyílik mindenkinek arra, hogy könnyebben elérhetővé tegye a profilját. Bárki létrehozhatja az egyedi, QR-kódra hajazó, szkennelhető jelét, ami átirányít a felhasználó összefoglalójára.

A Nametag használata pofonegyszerű


A kódod megtekintéséhez mindössze néhány koppintásra van szükség. A profilod jobb felső sarkában elérhető menüsorból nyisd meg a Nametag/Névcímke fület (nyelvi beállításonként változhat). A megjelenő kódot a potenciális követőid beolvashatják, így könnyedén elérhetnek. A címkéhez beállíthatsz neked tetsző színt, vagy hangulatjeleket, de akár humoros szelfit is készíthetsz. Ezzel az egyszerű funkcióval gyorsabban és könnyebben tudnak kapcsolatot teremteni egymással a felhasználók, ráadásul szórakoztató, dekoratív formában.

Hozd ki a maximumot


Az új funkció varázsa egyszerűségében rejlik, ám további előnyökkel is bír. Bármikor megváltoztathatod, így mindig hozzád igazodik. A kódot emellett számtalan módon teheted elérhetővé szinte bármilyen felületen. A meglévő szimbólumot megoszthatod a szociális médiában a többi profilodon is, de nyomtatásba is küldheted. Névjegykártyákon, szórólapokon vagy email aláírásokban egyaránt megjelentethető és beolvasható.
A Nametag nem az Instagram újdonsága. A Pinterest, a Facebook Messenger és a Snapchat egyaránt használják már az ebben rejlő lehetőségeket. A régi motorosok esetében azonban nincsenek egyénivé tévő lehetőségek, így a kissé elavult újítás még népszerűvé válhat.
Túl nagy falatnak érzed a social media oldalaid kezelését és az újdonságok követését? Bízd ránk, hiszen szakértők vagyunk a témában!

Szubjektív Média