Kövessen minket a Facebookon!

3 közösségi platform, ami 2020-ban menő lesz

A Facebook és az Instagram olyan felületek, melyek nélkül közösségi marketingkampány ma már nem is létezhetne. A trendek azonban folyamatosan változnak, az új idők pedig új platformok felemelkedését hozzák, melyekről korábban talán nem is hallottál.

Abban az esetben azonban, ha szeretnél sikeres kampányt építeni, mindig egy lépéssel versenytársaid előtt kell járnod és fontos, hogy képben légy az újdonságokkal.

Most bemutatjuk a 3 legújabb őrületet, amit jövőre te sem hagyhatsz ki, ha online marketingkampányt tervezel!


TikTok


Az elmúlt egy évben a rövid videókra épülő alkalmazás olyannyira népszerű lett, hogy szinte lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Sikerének titka az egyszerűségében rejlik, valamint abban, hogy célközönsége főként a fiatalabb korosztály.

Marketingcélú használatát már csak azért is érdemes megfontolni, mert világszerte több milliárdan használják, és rengeteg olyan fiatalhoz juthat el általa az üzeneted, akik már sem a Facebook-on, sem az Instagram-on nem olyan aktívak, mint az előző generáció.


Lasso


A Lasso sok mindenben hasonlít a TikTok-hoz, azt is mondhatnánk, a népszerű közösségi alkalmazás Facebook által fejlesztett alternatívája. Szintén a rövid videók és vicces filterek állnak a középpontjában, azonban mégis egyfajta piaci rést tölt be.

Annyiban különbözik kihívójától, hogy ezt az appot a felhasználók Facebook vagy Insta profiljukkal is használhatják, így az üzenet azokhoz is eljut, akiknek nem pálya, hogy letöltsék a TikTok-ot.

A Lasso ugyan a TikTok-hoz mérten kevésbé népszerű, azonban a következő hónapokban várhatóan berobban majd a köztudatba.


Caffeine


A Caffeine a Twitch nyomdokaiba lépve az egyre népszerűbb online stream alkalmazások sorát erősíti. Az ex-Apple designerek által tervezett applikáció segítségével bármikor indíthatunk olyan online élő adásokat, melyek középpontjában a nézőkkel történő interakció áll.

Ez a fajta kommunikáció kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy vállalkozásunkat közelebb hozzuk a fogyasztókhoz, és igazi barátságos, emberközeli márkát építsünk.

Az, hogy ezen alkalmazások közül melyek válnak igazán átütően sikeressé, az még a jövő zenéje, de érdemes jobban odafigyelni rájuk az bizonyos.

Időnként elkelne egy kis segítség oldalaid kezelésében? Keress meg minket és biztosítjuk számodra a szükséges segítséget!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média