Kövessen minket a Facebookon!

Asztali gépről is elérhető lesz a TikTok

A TikTok felhasználói ismét örülhetnek, hiszen az applikáció újabb funkcióval bővült. Mostantól nem csak azok tölthetnek fel videót, akik okostelefonról használják a népszerű alkalmazást, hanem az asztali számítógépekről is lehetőség lesz a TikTok-ozásra.

Az újítás főként azért érdekes, mert lehetővé teszi a profi módon megvágott, rövid videók feltöltését is. Így leginkább azok számára lesz majd hasznos, akik szeretnék a platform által kínált lehetőségeket marketingstratégiájuk részeként integrálni.


A fiatalokat megcélzó reklámok új terepe


A TikTok a tavalyi év egyik legnagyobb sikertörténete. A platform leginkább a fiatalok körében népszerű, így az új eszköz főként azoknak a márkáknak ad majd lehetőséget az applikációban való jelenlétre, akiknek célközönsége a tizenéves korosztály lehet.

Ez persze felvet bizonyos kérdéseket, főként azt, hogy az alkalmazásban megjelenő hirdetések milyen szűrőkön esnek majd át és milyen szinten lesznek moderálva a jövőben.

A fiatalabb felhasználók megszólítása ugyanis jóval kényesebb téma, mint a felnőtt közönségé, és alapvetően körültekintőbb, jól megtervezett marketingstratégiát igényel.


A népszerűség továbbra is töretlen


Annak ellenére, hogy a TikTok-kal kapcsolatban tavaly több megkérdőjelezhető dolog is felmerült, úgy tűnik, az applikáció sikere továbbra is töretlen. Sem az adatkezeléssel kapcsolatos kérdések, sem pedig a moderálást illető problémák nem szegték kedvét a felhasználóknak, és a TikTok-nak 2019-ben

A TikTok asztali feltöltés opciója ide kattintva érhető el. A felhasználóknak a hivatalos oldalon nincs más dolguk, mint az alkalmazásban használt felhasználónevükkel és jelszavukkal bejelentkezni.

Keress meg minket bátran és mi majd figyelünk nem csak az oldalaid gondozására, hanem arra is, hogy hatékonyabbak is legyenek azok!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média