Kövessen minket a Facebookon!

Érkezik a Public Collections IGTV-re

Korábbi cikkünkben már említettük, hogy a készítők bizony nem szeretnének lemondani az IGTV-ről. Habár a várt siker elmaradt, a fejlesztők továbbra is látják benne a fantáziát, ezért hamarosan érkezhet az újabb frissítés is, ami igazán izgalmas dolgokat tartogat a felhasználók számára.

A frissítés megérkezésével könnyebbé válik majd a tartalmak közötti böngészés, valamint a keresés is. Az átláthatóbb felhasználói felület kétségtelenül jó húzás az Instagramtól, aki a Facebook növekedése mellett minden erejével azon van, hogy fenntartsa az érdeklődést a platform iránt.


Privát után publikus gyűjtemények


A privát gyűjtemények létrehozása bizonyára egyetlen instázó számára sem újdonság. A legtöbb fogyasztó mostanra már rendelkezik a saját kollekcióival a profilján, amelyeket a kedvenc témáiban mentett le.

A Public Collections ugyanezt a célt szolgálja, mindössze azzal a különbséggel, hogy ezek a galériák mindenki számára láthatóak lesznek. A kissé Pinterestre hajazó húzás remek marketing-eszközzé válhat, a Public Collection-ök ugyanis sokkal több tartalmat képesek megmutatni, mint az egyszerű posztok.


Mit hoz még a frissítés?


Az IGTV felülete is új külsőt fog kapni, néhány szemfüles felhasználó számára már működik is. A főoldal mellett a böngészés és a keresés is könnyebbé válik, valamint a profilok is megújult formát kapnak majd.

Emellett megérkezik az úgynevezett „kép a képben” mód is. A lehetőség valódi újdonsága, hogy akár az applikáción kívül is működik. Ez a funkció azonban még csak tesztelés alatt áll, így egy ideig még várnunk kell a megérkezésére.

Kétségtelen, hogy a fenti frissítések meghatározóak lesznek az Instagram számára 2019-ben. Míg a felújított felület néhány felhasználó számára már elérhető, addig a többi érkezéséről jelenleg még nincs információ.

Szeretnéd ha a te közösségi oldalad is úgy hasítana, mint a profiké? Keress fel minket bátran! Rutinosan navigálunk a felületek között és naprakészek vagyunk a marketing újdonságaival. A sikerhez minden adott.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média