Kövessen minket a Facebookon!

Íme néhány remek digitális és grafikai tervezési trend 2021-re

2020 kihívásaira reagálva, és a sosem csillapodó kreativitással előállított új, digitális alkalmazások vizsgálatával egy kis évértékelésbe kezdhetünk, illetve megtervezhetjük a jövő évet is. Megdöbbentő az innováció mennyisége a digitális marketing terén, és minden évben új eszközökkel és folyamatokkal kísérletezhetsz, talán ez a szakmánk egyik legizgalmasabb része!

Most megnézzük, milyen eszközök kecsegtetnek valami friss és ropogós újdonsággal, ami segíteni fog kitűnni a tömegből. Hiszen sokan használnak nagyon jó módszereket, jó appokat de ahhoz, hogy észre is vegyenek, egy kicsit még ennél is többre van szükség!


Lightbricks Beatleap – a feltűnően szép videókért


Ebben az alkalmazásban a vizuális tartalom kulcsszerepére fókuszáltak az alkotók. Ez az innovatív megoldás audio effektek bevonásával készít lélegzetelállító és profi klipeket, videókat. TikTokon lényegében kötelező, de azért máshol is jól jön!


VennGage – vizuális következetesség


Avagy a VennGage létrehozott egy márkakészlet készítő tool-t… Nem semmi, ugye? Egy adott színkészlet és stílus meghatározza a márkajelzést, ami nagyon fontos a felismeréshez, memorizáláshoz. Ugyanahhoz a színvilághoz a VennGage segítségével pillanatok alatt dobhatunk össze szezonális variációkat.


SentiOne


A mesterséges intelligenciával vezérelt social listening fejlesztő app a beérkező interakciókat rangsorolja különböző szempontok szerint, és segít észrevenni az igazán lényeges tartalmakat, kérdéseket, hogy semmi se kerülje el a figyelmünket. Emellett a gyors válaszadásban is segít, hogy még hatékonyabban odafigyelhessünk a hallgatóságunkra.


Finteza – tartalom és CTA tuning


A cselekvésre buzdítás vagyis a CTA (call to action) mutatók fokozása létszükséglet a digitális marketingben. Ebben segít a Finteza úgy, hogy a legtöbb kattintást és CTA-t eredményező konverziókat rangsorolja.


Szövegoptimalizáló – Text Optimizer


Hasonlóan a Finteza-hoz, de egy kicsit más szemszögből támogathat bennünket a Text Optimizer app. Ez az eszköz ugyanis abban segít, hogy a kulcsszó keresőkhöz hasonlóan egy adott témában a legnépszerűbb kapcsolódó kereséseket, ezáltal a leggyakoribb érdeklődési köröket gyűjti össze, hogy ezzel megkönnyítse a szövegírók dolgát.

Érdekel, hogyan hasznosíthatnád mindezt a vállalkozásod marketingtevékenysége szempontjából? Akkor keress minket bátran, segítünk eligazodni!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média