Kövessen minket a Facebookon!

Új Professional Dashboard az Instagramon

Teljesítmény növelés, vállalkozásfejlesztés, tippek, trükkök az Instagramon? Igen! Az Instagram egy olyan Professional Dashboard bevezetését jelentette be, amivel minden elkötelezett tartalomgyártónak, „Insta szakértőnek” érdemes megismerkednie. Azért hogy megkönnyítsük a dolgod, ha még nem hallottál róla, most felhívjuk a figyelmedet az újításra és pár mondatban össze is foglaljuk a lényeget!


A menedzsment dedikált platformja


Lényegében a Professional Dashboard arra hivatott, hogy a menedzsmentet egyetlen felületen segítse a márkaépítés, tartalomgyártás, kreatív marketing és utánkövetés során. Ez azért remek lehetőség, mert így menedzserként, alkotóként sokkal egyszerűbben és hatékonyabban férünk hozzá a tartalmainkhoz és könnyebben érhetjük el a releváns eszközeinket. Ez az aprónak tűnő változtatás segíthet az eléréseket és jó esetben ezzel együtt a bevételeket is növelni.


Miért fontos a teljesítmény nyomon követése?


Az Instagram három fontosabb pontban emeli ki a platform előnyeit: „Track your performance, grow your business, stay informed” vagyis kövesd nyomon a teljesítményedet, fejleszd az üzletet és légy naprakész! Mi tagadás, ez a három dolog elvitathatatlanul fontos a sikeres vállalkozáshoz. A gyors és hiteles információ hatalmas kincs!

Különösen az online marketing világában, ahol az utolsó, az informáltság és gyors tanulás létfontosságú a fennmaradáshoz. Talán mind közül a gyors és hiteles információáramlás a leglényegesebb.

Az Instagram jelenleg arra készül, hogy az új professzionális irányítópultot az összes Business és Creator fiókba bevezeti.

Mivel személyre szabott stratégiát látatlanban nem tudunk kidolgozni számodra, ezért arra bíztatunk, hogy ha akár az Instagram, akár a többi social media platform, marketing stratégiai kérdéseket ébreszt benned, és szeretnél ezekre választ kapni, közösen gondolkodni, akkor lépj kapcsolatba velünk, és beszéljük át a részleteket!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média