Kövessen minket a Facebookon!

A LinkedIn új fejlesztése megkönnyítheti a recruiterek munkáját

A LinkedIn idejét látta egy újabb frissítésnek, ami segít a vállalkozásoknak megtalálni az új munkaerőiket. Első ránézésre azt gondolhatnánk, hogy ez mindössze kényelmi funkció lesz, ám annál sokkal hatékonyabb.

A felületen alkalmazottakat kereső cégek gyakran futnak bele a problémába, hogy a különböző eszközöket csak hosszas kattintgatások árán érhetik el. Ez sokak számára bosszantó, nem is kevés kritika érte a platform fejlesztőit az erős tagoltság miatt.


Átláthatóbb kezelőfelület


A LinkedIn természetesen reagált a panaszra és azonnal lépéseket is tettek az ügy érdekében. Ezentúl a Jobs, a Recruiter és a Pipeline Builder mind elérhetőek lesznek egyetlen helyen. Ezzel nem csak időt, de rengeteg energiát is megspórolhatnak a cégek számára.

Ez azért is egy hasznos újítás, mivel ezentúl a megkezdett projektek eredményei is elérhetőek lesznek ugyanott. Ez segíti az átláthatóságot, valamint a hatékonyabb elemzést is, ami a későbbi intézkedések során szintén hasznos lehet.


Megújuló mesterséges intelligencia


Az eredményesebb munkavállalás érdekében a LinkedIn egy új mesterséges intelligenciával is gyarapodni fog. A jelentkezőkkel váltott interakciók alapján az AI adatokat gyűjt, hogy milyen az ideális jelölt a hirdetők számára.

Az eredmények fényében pedig olyan munkakeresőket ajánl fel, akik valóban megfelelőek lehetnek a számodra. Ha például olyan emberre van szükséged, aki kiválóan dolgozik csapatban, akkor azok fognak elsőként felbukkanni a listában, akik rendelkeznek ezzel a tulajdonsággal a profiljuk alapján.

Egyértelmű tehát, hogy a LinkedIn fejlesztői csapata gőzerővel dolgozik azon, hogy megfelelő felületet nyújthasson a munkavállalók és a vállalkozások között. Ez a frissítés pedig egy újabb nagy lépés lehet az áhított cél felé.

Szeretnél hatékony közösségi média jelenlétet kialakítani, de nincs rá időd? Fordulj hozzánk bizalommal! Profi csapatunk rutinosan mozog a social media platformokon, így a vállalkozásod még nagyobb sikereket érhet majd el.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média