Kövessen minket a Facebookon!

Újabb live shopping eseményt tartott az Instagram Valentin nap alkalmából

Pár hónappal ezelőtt debütált az Instagram új fejlesztése, a Live Shopping Event, aminek keretein belül live-olás közben tudták a hírességek növelni a vállalkozásaik eladásait.

Óriási sikert aratott, így talán nem is meglepő, hogy az Instagram új live shopping eseményt tartott: a Valentine’s Day live-stream shopping event eseményt február 14-én rendezték. Ennek keretein belül Valentin-napi témájú termékeket tudtak népszerűsíteni a vállalkozások.


Így zajlott a Valentine’s Day live-stream shopping event


Ahogy az Instagram nyilatkozta: „A Valentin-nap tökéletes ürügy arra, hogy kedvenc szépség-, élelmiszer-, lakás- és kiegészítőmárkáiddal kényeztethesd magad és szeretteid – csatlakozz hozzánk a live shopping eseményre, és fedezd fel a legcsábítóbb ajándékokat Valentin-napra!”

Az esemény sorozatot Paige DeSorbo vezette (a színészt már az Amazon hivatalos live-jaiban is láthattuk). Csatlakozott még hozzá több nagy nevű sminkes, fodrász és stylist is, akik tovább népszerűsítették az eseményt.


A TikToknak is fel kell zárkóznia az Instagramhoz


Jelenleg a TikTok még erősebb pozícióban van, mint az Instagram. Viszont ez nagyon gyorsan megváltozhat, mivel a Meta (tehát az Instagram és a Facebook) és a Youtube egyaránt gyorsan fejleszti és bővíti a monetizációs lehetőségeket. Ha ezzel a TikTok nem tud lépést tartani, akkor lemarad versenytársaitól.

Pont ezért a TikTok gőzerővel fejleszti a Creator Marketplace szekcióját, és a live shopping funkciót is tervezi bevezetni a platformra. Ezáltal sok év után először most a TikTok merít inspirációt az Instagramtól, és nem fordítva. 

Kellene segítség az online marketing tevékenységedhez? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média