Kövessen minket a Facebookon!

Így töltheted le kedvenc Instagram történeteidet

Az Instagram sztorik egyik fő sajátossága, hogy a profilunkra feltöltött fotókkal és videókkal szemben nem feltétlenül maradandóak. Akadhatnak azonban olyan szituációk, mikor egy-egy történetet szeretnénk archiválni. Erre az applikáció ugyan nem ad lehetőséget, azonban néhány egyszerű trükkel mégis könnyedén megoldható.

Most mutatunk néhány módszert, melyek segítségével nem csak iOs vagy Android operációs rendszeren, de akár asztali számítógépen is lementheted barátaid legjobb Insta történeteit.


iOs


Ha Apple mobilt használsz, nincs más dolgod, mint benézni az AppStore-ba, és letölteni a Repost story for Instagram nevű alkalmazást. Ennek segítségével gyorsan és egyszerűen archiválhatod a számodra fontos történeteket.

Az appon belül elég megadnod annak a felhasználónak a nevét, akinek a sztorijait szeretnéd letölteni, és már mentheted is őket a galériádba. Az alkalmazás segítségével ráadásul anonim üzemmódban böngészheted kiszemeltjeid Insta történeteit.


Android


Természetesen már az Android felhasználók számára is létezik külön applikáció arra az esetre, ha szeretnék megmenteni kedvenc sztorijaikat attól, hogy a feledés homályába merüljenek. A Story Saver hasonlóan működik a fentebb már említett Repost story for Instagram-hoz.

Nincs más dolgod, mint bejelentkezni az applikációba, ahol az összes ismerősöd által feltöltött történetet láthatod majd. Ezek közül böngészhetsz, valamint célirányosan is rákereshetsz egy adott felhasználóra. A Mentés opcióval pedig egyszerűen elraktározhatod őket telefonod memóriájában.


Laptop vagy PC


Ha nem okoseszközről, hanem számítógépről szeretnéd kedvenc történeteidet archiválni, arra több lehetőséged is akad. Az egyik ezek közül a Story Downloader nevű online alkalmazás, melynek segítségével csupán néhány kattintásba kerül letöltened a számodra kedves sztorikat.

Hasonló elven működik a StorySaver, valamint StoriesIG nevű online app is. Egyik esetében sincs szükséged külön regisztrációra, és nem kell semmit letöltened ahhoz, hogy pár másodperc alatt az oldalak elvégezzék a munkát.

Abban az esetben pedig, ha nem ismerőseid sztorijait, hanem saját tartalmaidat akarnád archiválni, erre már az Instagram-on belül is van lehetőséged. Ha szeretnéd megtudni hogyan, olvasd el a témához kapcsolódó, korábbi cikkünket, melyből megtudhatod, hogyan töltheted le összes tartalmadat a platformról, egyetlen kattintással.

Keress meg minket, ha szeretnéd, hogy segítsünk az oldalaid kezelésében jelentkező munkában.


Forrás: digitaltrends.com


Szubjektív Média