Kövessen minket a Facebookon!

Útmutatóval segíti a Facebook a hatékony élő közvetítést

Egyre népszerűbbnek számít a felhasználók körében a Facebook élő közvetítési lehetősége. Annak érdekében, hogy a live stream lehetősége vállalati célokra is hatékonyan alkalmazható legyen, a platform a közelmúltban tett közzé egy ingyenesen hozzáférhető útmutatót.

Ebben a cég különösen hangsúlyt fektet a Facebook Workplace élő videó funkcióinak ismertetésére, valamint annak bemutatására, hogy a platform professzionális eszközei hogyan kínálhatnak lehetőséget a távoli munkafolyamatok javítására.


Egyre fontosabbak a távolságokat áthidaló megoldások


Az elmúlt másfél év a legtöbb vállalat számára világossá tette, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni az olyan megoldásokra, melyek lehetővé teszik a cégen belüli, távoli kommunikációt. Nem véletlen tehát, hogy egyre több cég alkalmazza az élő közvetítésekben rejlő lehetőségeket a hagyományos irodai környezet hiányában a távolságok áthidalására.

A Facebook éppen ezért – rengeteg egyéb újítása mellett – igyekszik minél egyszerűbbé és hatékonyabbá tenni a cégek munkáját is. Ennek érdekében az új, hat sarkalatos pontból álló, tízoldalas útmutató is megszületett.


Az alapoktól egészen a sikeres közvetítésig


A Facebook virtuális kézikönyve kifejezetten a platformstreaming funkciójának munkahelyi használatára fókuszál. A helyes beállításoktól kezdve a sikeres konferencián keresztül egészen az élő közvetítés teljes, hatékony levezetéséig mindenre kitér. Az átadott információk abban az esetben is hasznosak, ha a streaming opciót nem kifejezetten munkahelyi, hanem magáncélokra szeretnénk alkalmazni.

Ami pedig a legjobb, hogy nem csak technikai, de gyakorlati szempontból is remek tanácsokat ad azoknak a cégvezetőknek és menedzsereknek, akik csak most ismerkednek a live streaming-ben rejlő lehetőségek kiaknázásával. Alapos áttekintést nyújt az egyes elemekről, tippeket és megjegyzéseket nyújt azzal kapcsolatban, hogyan lehet maximalizálni az élő videózásban rejlő lehetőségeket.

Bővebb információra lenne szükséged esetleg némi segítségre online marketing terén? Nosza, keress meg bennünket!

Forrás: facebook.com


Szubjektív Média