Kövessen minket a Facebookon!

Tippek arra, hogy miképp maximalizáld az eladásaidat Instagram-on az ünnepek alatt

Növelni szeretnéd az eladásaidat Instagram-on a karácsonyi időszakban? Az alkalmazás nyilvánosságra hozott 4 nagyon egyszerű eCommerce tippet, amivel te is több eladást generálhatsz az ünnepek alatt.


Hasznos tippek


  • Készíts egy olyan kollekciót, amely ünnepi hangulatú és megfogja a célközönséged figyelmét!
  • Tedd a vásárlás folyamatát zökkenőmentessé és kínálj kihagyhatatlan ajánlatokat a vevőid számára!
  • Jelents be új termékeket és tervezz többször live közvetítést! Ezáltal növeled a vállalkozásod eladásait, miközben az engagement-et is fokozod.
  • Rakj ki egy olyan posztot, amely a WhatsApp-ra tereli a célközönséged, hiszen úgy is tudsz eladásokat generálni, ha privát beszélgetést kezdeményezel a célcsoportoddal!

Amennyiben még több segítségre lenne szükséged a témában, ebben a cikkben írtunk azokról a tanácsokról, amiket régebben adott a Facebook az ünnepi időszakra!


Az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlásra az ünnepek előtt


Az ünnepi időszak az év legforgalmasabb része a vállalkozások életében. Nagyon sok esetben jellemző, hogy elég egy karácsonyi csomagolás vagy ünnepi téma ahhoz, hogy elkapkodják az adott árucikket.

Természetesen ez a tény az Instagram számára sem ismeretlen, amit bizonyít az is, hogy leginkább az impulzív vásárlások elérését ösztönzi legújabb tippjeivel.


Mit jelent az impulzív vásárlás?


Egy olyan vásárlási döntést jelent, amelyet nem előz meg mérlegelés vagy részletesebb utánajárás, hanem a vásárlás helyszínén egyből megtörténik a folyamat – ergo, a tudatos vásárlás ellentéte.

Ma már egyre több tényezőt vesznek figyelembe a fogyasztók a vásárlási döntéseik meghozatala előtt, ennek ellenére még mindig töretlen az impulzív vásárlásra ösztönző metódusok sikere.

Ez ugyan jó hír a vállalkozások számára, viszont a vásárlók számára már kevésbé. Ugyanis az impulzus-vásárlások később bűntudatot ébreszthetnek a vevőkben, mivel nem gondolták át kellően a döntésüket. Így nagyobb az esélye annak, hogy olyan dolgokra költöttek, amire nem is volt szükségük. Ez a vásárlás megbánását eredményezheti.

Vállalkozóként szükséged lenne segítségre online platformjaid kezelésében? Keress meg bennünket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média