Kövessen minket a Facebookon!

Így adhatsz zenét Instagram videóidhoz

Lehet, hogy egy kép többet mond ezer szónál, néha azonban többre van szükség annak érdekében, hogy kitűnjünk a tömegből. Éppen ezért kreatívnak kell lennünk, ha szeretnénk megfogni Instagram követőinket, és olyan posztokat gyártani, melyek egyszerre látványosak és emlékezetesek is.

Ez a 3 alkalmazás segít abban, hogy legjobb bejegyzéseidet feldobd kedvenc zenéiddel, és igazán hangulatos videókat posztolhass ismerőseid számára.


Lomotif


A Lomotif az Instagram sztori-funkciójához hasonlóan működő alkalmazás, melynek segítségével könnyedén és gyorsan adhatsz zenét rövid videóidhoz. Az applikáció segítségével nem csak a telefonodon tárolt dalok közül választhatsz, de online is kereshetsz a jobbnál jobb zenék közül. A végeredményt pedig az Instán kívül Facebook-on és Twitter-en is megoszthatod.


Videoshop


A Videoshop rengeteg hasznos funkcióval rendelkező alkalmazás, melynek segítségével nem csak zenét adhatsz videóidhoz. Segít a vizuális szerkesztésben és a vágásban is, és akár az egykori Vine-hoz hasonló stop-motion videók létrehozására is alkalmas.

A Videoshop ezen túl rengeteg filterrel és egyéb eszközzel rendelkezik, melyek segítségével nem csak szerkesztheted, de kedved szerint testre szabhatod saját videóidat.


Vigo Video


A Vigo Video egyszerre kreatív videószerkesztő applikáció és kreatív közösségi tér. Használatával nem csak szerkesztheted, de meg is oszthatod saját videóidat és kedvedre böngészheted a többi kreatív felhasználó fiókjait is. Persze csak akkor, ha szeretnéd, a Vigo Video-t ugyanis anélkül is használhatod, hogy kivennéd a részed a közösségi oldalából.

A Lomotif-hoz hasonlóan a Vigo Video is rendelkezik saját zenei könyvtárral, így kedvenc dalaid mellett új számokat is felfedezhetsz és kedvedre válogathatsz a videóidhoz leginkább illő zenék sokaságából.

Ha pedig inkább a fotók embere vagy, és kevésbé izgatnak a videó tartalmak, akkor korábbi cikkünkben olyan, szuper alkalmazásokról is olvashatsz, melyek segítenek a kedvenc Instagram-os emlékeid letöltésében.

Van olyan kapcsolatunk amivel könnyebben előrejuthatsz oldalaid kezelésében.

Forrás: digitaltrends.com


Szubjektív Média