Kövessen minket a Facebookon!

A TikTok új tippeket ad – az Instant Page landing oldal segítségével most könnyebben és hatékonyabban hirdethetsz

A TikTok Instant Page egy olyan natív landing oldal az alkalmazáson belül, amely akár 11-szer gyorsabban töltődik be, mint egy hagyományos mobiloldal – a felhasználók így a brandek tartalmait anélkül elérik, hogy el kéne hagyniuk a TikTokot.


A gyorsaság mindenek előtt


Azok a hirdetők, akik aggódtak, hogy a felhasználók elunják a várakozást, míg betölt a saját oldaluk, most megnyugodhatnak, mert a TikTok Instant Page pillanatok alatt elérhetővé tesz számukra videókat, carouseleket, és akár át is irányítja őket más felületekre, anélkül hogy el kéne hagyniuk a TikTokot. Elsősorban azonban mégis az alkalmazáson belüli oldalra irányítják a felhasználókat, nem pedig külső weboldalakra – a számok azt mutatják, hogy hatékonyabban működnek így a hirdetések.


Informál és edukál


A TitTok szerint azonban nemcsak a gyorsaság az Instant Page előnye – a hirdetési kampányok sokkal részletgazdagabbá válnak általa, hiszen a felhasználók megismerik a téma tágabb kontextusát.

Az Instant Page azok számára lesz igazán hasznos, akik komplex területen hirdetnek (pl. pénzügyi cégek), és a kreatívok nem tudnak belemenni a részletekbe. Az Instant Page-en világos struktúrában elrendezett hasznos információk, a vásárlást (ill. egy szolgáltatás igénybe vételét) megelőző döntést segítő szempontok lesznek elérhetők. 


Megéri


Az Instant Page-et használó kampányok 75 százalékkal csökkentik a hirdetők költségeit – nyilatkozta a TikTok. 25–35 százalékkal nagyobb az átkattintási arány, ami azt jelenti, hogy minden harmadik vagy negyedik ember, aki ellátogat egy Instant Page-re, rá fog nyomni végül a CTA gombra.

A TikTok hasznos tippekkel is ellátja a hirdetőket a logó, a carousel, a szöveg, a videó és a CTA gomb elhelyezésével kapcsolatban (lásd a képet).

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média