Kövessen minket a Facebookon!

A Meta MI-eszközeivel új képeket készíthetsz

A Meta olyan MI-eszközöket ad a hirdetők kezébe, amelyekkel nemcsak a hátterét változtathatják meg egy képnek, hanem teljesen új képet hozhatnak létre. Érdemes kiaknázni a lehetőséget!


Generatív MI


A Meta új MI-eszközökkel ajándékozza meg a hirdetőket, hogy ezentúl ne csak különböző háttérképeket hozhassanak létre egy-egy termékképhez, hanem akár teljes képvariációkat alkothassanak. Az MI ötleteket generál arra nézvést, hogyan lehet felhasználni kreatívan a terméket a képen vagy a fotó témáját.
Ez szuper lehet, ha például egy asztalon látható kávéscsésze fényképét szeretné arra használni valaki, hogy a kávézójába becsalogassa az embereket. De mi van akkor, ha ez a csésze történetesen egy termék, amit el akar adni? Ebben az esetben a csésze színének és perspektívájának megváltoztatásával hamis illúziót kelthet a hirdető a potenciális vásárlókban. Az a csésze már nem az a csésze…


Szabályozás


A Meta azonban azt mondja, hogy megfelelő szabályozással rendelkezik azt illetően, hogy kiszűrje a nem megfelelő hirdetési tartalmat vagy a rossz minőségű képeket. Előzetes és utólagos szűrés is be van építve a rendszerbe, így védve vagyunk az esetleges visszaélésekkel szemben.


Plusz opciók


Most szöveges overlay-eket is hozzáadhatunk a MI által generált képekhez, illetve a képbővítés funkciót is használhatjuk egy ideje, azaz képeinket a különböző képarányokhoz igazíthatjuk (story, reels, feed). Ennek elsődleges célja, hogy a hirdetőknek kevesebb időt kelljen a tartalmak átalakításával tölteni.

Ha kíváncsi vagy még többre a Meta frissítéseivel kapcsolatban, kattints!

Forrás: techcrunch.com


Szubjektív Média