Kövessen minket a Facebookon!

Youtube-ra is megérkezett a funkció

Múlt héten beszámoltunk már arról, hogy a LinkedIn is csatlakozik a 24 órás bejegyzéseket engedélyező platformok sorához. Nem is kellett sok időnek eltelnie, hogy újabb felület rukkoljon elő a hírrel, hogy nem áll szándékában lemaradni az élvonalból. A Youtube is gyarapodik a népszerű lehetőséggel.

A videó megosztó esetében természetesen egy kicsit máshogy fog működni a Stories, de ez nem is meglepő, hiszen alapjaiban is különbözik a többi közösségi felülettől. Ezek a típusú bejegyzések már korábban is elérhetőek voltak egyébként, ám csak egy szűk réteg számára, és végleges formáját is csak idén nyerte el.


Hogyan is fog kinézni a Stories a Youtube-on?


Azok, akik rendelkeznek minimum 10 000 követővel a platformon már létre is hozhatják bejegyzéseiket, melyek egy hétig láthatóak a nézők számára. A Youtube Stories tehát továbbra sem érhető el minden felhasználó számára.

A felvételeket továbbá csak és kizárólag telefonról lehet megtekinteni. A többi közösségi portállal ellentétben viszont nem csak a feliratkozók pillanthatnak be az időszakos posztokba. A kezdőképernyőn ugyanis mindenki számára megjelennek majd az időszakos videók.


Szólj hozzá!


A Youtube Stories posztjaihoz lehetőség lesz kommenteket is írni, így a látogatók ezzel is közelebb kerülhetnek majd a feltöltőkhöz. A hozzászólásokra ráadásul rendhagyó módon is lehet majd válaszolni.

A bejegyzések alatt felmerülő kérdésekre lehetőség lesz Stories formájában válaszolni, ezzel is folytatva a posztot. Így lehetőség nyílik arra, hogy a csatorna tartalmai még informatívabbak és a közönség számára relevánsak legyenek.

A Youtube egy bemutató videót is készített a funkció használatához. Azok tehát, akik már rendelkeznek a megfelelő számú követővel, el is készíthetik az első Stories videóikat, újabb izgalmas tartalmakkal bővítve csatornájukat.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb közösségi média hírekről? Lájkolj minket Facebookon és kövesd a Szubjektív Média blogját, hogy mindig naprakész lehess az aktuális újdonságokból!


Szubjektív Média