Kövessen minket a Facebookon!

Stories és reakciógombok immáron a LinkedIn-en is

Úgy tűnik, a LinkedIn sem szeretne lemaradni a közösségi felületek versenyében, és ennek érdekében nem riadnak vissza az újításoktól sem. Habár nem minden funkció érkezését ismerték el, minden jel arra mutat, hogy idővel hasonulni fognak a többi social media platformhoz.

Egy szemfüles hacker nemrégiben rábukkant, hogy a LinkedIn csapata már javában tesztel olyan lehetőségeket, amelyek más oldalakon és alkalmazásokban már beváltak, mint a Stories és a reakciók. Ezek természetesen különböznek a többitől, hiszen a saját, testre szabott verziójukról van szó.


Mondd el a történetedet a Stories segítségével!


Ez a funkció kétségtelenül az egyik legnépszerűbb a közösségi médiában. A Snapchaten, Facebookon és Instagramon is sikerrel alkalmazott Stories-t is tesztelik már a karrierportálon, ezzel is új alternatívát adva a felhasználók kezébe arra, hogy megmutassák a nagyvilágnak, min ügyködnek éppen.

A Stories tesztüzemét egyébként elismerték a fejlesztők is, és jelenleg az egyetemista felhasználók számára lesz elérhető Student Voices néven. Ezzel lehetővé válik majd az applikációban a hatékonyabb és színesebb kommunikáció a diákok számára. Azoknak sem kell azonban aggódniuk, akik már elhagyták az iskolapadot, hamarosan ugyanis mindenki számára elérhetőek lesznek ezek a típusú posztok is.


Sokoldalú visszajelzések reakciókkal és GIF-ekkel


A reakciógombok várhatóan jelentősen eltérnek a Facebook-on használtaktól – de ez nem is meglepő, hiszen a két alkalmazás célja is különbözik. Ezek segítségével viszont lehetőség nyílhat majd arra, hogy szavak nélkül is értékeld ismerőseid posztjait, mint például gratuláló tapssal vagy a támogatásod kifejezésével.

A GIF-képek küldése egy meglehetősen népszerű módja a kommunikációnak, legyen szó bármelyik közösségi média oldalról. Mivel ezek a képek bármilyen kontextusban jól használhatóak, a LinkedIn berkein belül is remekül lehetne alkalmazni. Amennyiben bekerülnek az alkalmazásba, a kommentekben lesz lehetőség használni őket.

Hogy mikor kerülnek ki a tesztüzemből az új funkciók, még homály fedi. Azonban ha minden zökkenőmentesen alakul, akkor néhány hónapon belül minden bizonnyal már kipróbálhatjuk őket Magyarországon is.

Szeretnéd, ha hatékony lenne a közösségi média-jelenléted, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj árajánlatot és mi szívesen magunkra vállaljuk oldalaid profi kezelését!


Szubjektív Média