Kövessen minket a Facebookon!

A vállalkozások javára újít a Facebook

Közeleg a karácsonyi szezon, ami az üzletek számára az év legpörgősebb időszakát jelenti. A Facebook fejlesztői most két menő újítással is készültek annak érdekében, hogy ütősebben működhessen az ünnepi kampány, és a nagy cégek mellett a kisvállalkozások is kihozhassák a platformjaikból a maximumot.


Új hirdetési sablonok, nem csak a Facebook-on


A fejlesztők első nagy dobása egy újfajta, személyre szabható sablon, melyet a Facebook, a Messenger valamint az Instagram sztorijainkban egyaránt használhatunk. Ennek segítségével a kis költségvetéssel rendelkező vállalkozások is vizuálisan megkapó sztorikat hozhatnak létre. Olyanokat melyeket az adott platform látogatói nagyobb eséllyel néznek meg, mint egy egyszerű, szürke hirdetést.

Az újfajta hirdetési egység a Facebook hirdetéskezelőjén keresztül már sokak számára elérhető. Elég néhány kattintás ahhoz, hogy a rendelkezésre álló sablonok segítségével megalkossuk saját, felhasználóbarát reklámunkat.

A sztorik közt megjelenő hirdetések akár személyre szabott zenét vagy látványos call-to-action effektusokat is tartalmazhatnak.


Az Instagram Direct is rápörög a szezonra


Úgy tűnik, a Facebook fejlesztői arra törekszenek, hogy minél több új és érdekes megoldást találjanak a hirdetések személyesebbé tételére. Korábban már írtunk a platform új hirdetési paramétereiről, hamarosan pedig az Instagram Direct és a Messenger felületén is újabb marketingopciókkal találkozhatunk. Az új hirdetési egységek a történetek mellett nagy valószínűséggel a beszélgetésekben is meg fognak majd jelenni.

A vállalkozások tulajdonosai egy sor olyan opciót kapnak a felületen, melyek segítségével könnyebben tarthatják kuncsaftjaikkal a kapcsolatot. Nem csak a reklámok kezelése, de az ügyfélszolgálati feladatok ellátása is gyorsabb és egyszerűbb lesz a jövőben az Instagram üzenetküldő rendszerén belül.

Segítségre van szükséged Facebook hirdetések terén, esetleg a többi közösségi média platformon szeretnél nagyobb sikereket elérni? Keress minket, és segítünk elérni üzleti céljaidat!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média