Kövessen minket a Facebookon!

Így teszi könnyebbé a munkát a Facebook Workplace

A koronavírus-járvány az elmúlt időszakban komoly kihívást jelentett a vállalkozások számára. Az otthoni munka megszervezése nem egyszerű feladat, melyre sok cég korábban egyszerűen nem rendezkedett be.

Az olyan online eszközök azonban, mint a Facebook Workplace segítenek abban, hogy feladatainkat ne csak az irodában, de otthonról is gördülékenyen, problémamentesen megoldhassuk. Most azt is megmutatjuk, hogyan!


Információk hatékony megosztása csoportok segítségével


A specifikus csoportok létrehozása gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a munka szempontjából fontos információk egymással történő megosztását. A csoportokban megosztott információkat ráadásul egyszerűen véleményezhetjük, kiegészíthetjük vagy szükség esetén a velük kapcsolatos kérdéseinket is pillanatok alatt feltehetjük.


Videós közvetítések és konferenciák


A személyes meeting-ek hiányában sok cég támaszkodik a videóhívások és konferenciák lehetőségére. A Facebook Workplace lehetőséget kínál ezek lebonyolítására, illetve segítségével élő közvetítéseket is indíthatunk.

Ez a megoldás lehetővé teszi azt, hogy akár egy nagy, több száz vagy több ezer fős alkalmazotti bázissal rendelkező cég dolgozói is egyszerre nézhessenek végig élőben egy fontos bejelentést vagy egy belsős konferenciát.


Igények és problémák felmérése kérdőívekkel


A Facebook Workplace kérdőívei lehetővé teszik a munkaadók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan mérjék fel a dolgozók otthoni munkavégzéssel, munkakörüket érintő kérdésekkel vagy bármilyen egyéb, fontos témával kapcsolatos véleményét és tapasztalatait.

Mivel a kérdőívek kitöltése alig vesz igénybe többet néhány percnél, ezért ez rendkívül hatékony módját jelenti a változásra, fejlesztésre való igények felmérésének.


Hatékony közösségépítés


A Workplace segítségével létrehozható csoportok nem csak a megoldandó feladatok felosztásában és az információk megosztásában segítenek. Kiváló lehetőséget kínálnak a munkahelyen belüli közösségépítésre.

Az azonnali interakció lehetővé teszi, hogy a kollégák akár a munkával kapcsolatos, akár a munka utáni tevékenységeket illetően hatékonyan kommunikáljanak egymással, és az adott témában releváns linkeket, fájlokat is megoszthassanak a közösséggel.

Keress meg bennünket, hogy segíthessünk oldalaid kezelésében!

Forrás: facebook.com


Szubjektív Média