Kövessen minket a Facebookon!

15 digitális marketingeszköz az online jelenléted kiterjesztéséhez 2020-ban

Online megjelenési lehetőségeket keresel? Szeretnéd megismerni azokat a digitális marketingeszközöket, melyek 2020-ban elősegítik a vállalkozásod növekedését?

Megosztjuk a nemzetközi szinten legtrendibb marketingeszközök listáját, amik a sikeredet szolgálhatják az idén még a szokásosnál is túlfűtöttebb marketingpiaci helyzetben.


Google keyword planner – A kulcsszótervező


A Google kulcsszótervezője jelenleg a piacon elérhető legjobb eszköz ahhoz, hogy előre kiszűrd a tartalmaidban használható kulcsszavakat és így segíts a keresőknek az oldaladra rátalálni.


Bannersnack – Az eredeti online hirdetéssáv készítő


A Bannersnack nagyon hasznos eszköz, ha a szeretnéd a digitális hirdetéseid vizuális megjelenését vonzóvá és a hirdetői elvárásoknak megfelelővé varázsolni.


Hubspot – landing page készítő


A Hubspot javarészt fantasztikus landing page-ek készítését teszi lehetővé a felhasználói számára. Intuitív alapon működő SEO barát kulcsszókeresőt kínál, és izgalmas blogötleteket generál.


ActiveCampaign – a profi e-mail marketinghez


Sok jó eszközt találhatsz e-mail marketing menedzseléshez, de mind közül talán az ActiveCampaign a legjobb, legkönnyebben elsajátítható. Ilyen egyszerűen elérhető marketing automatizáció segítségével felülkerekedhetsz a hagyományos e-mail kampányokon.


SerpStat – sokrétű tartalommarketing


Hasonlít a Google Keywords Planner eszközéhez, ellenben többféle funkcióval segíthet neked a SerpStat a vállalkozás növekedésének fellendítésében.


Buzzsumo – Ha nincs miről írnod


A Buzzsumo igazi kedvenc lehet a tartalomgyártók életében, különösen, ha kifogynak a témából. Miért? Mert olyan témákat ajánl különböző témakörökön belül, amik a legkülönfélébb közösségi média oldalakon épp felkapottak, keresettek, és ügyesen használva aligha lőhetsz mellé ezekkel a célközönséged érdeklődését ismerve.


ManyChat – az ingyenes chat robot készítő


Mit szeretnek a ManyChat-ben a felhasználók? Egyszerű és gyors megoldást kínál a Messenger botok (robotok) kreálásához. Ezekkel felpörgetheted a marketinget, az értékesítést és persze az ügyfélszolgálatot is, ráadásul nem kerül pénzbe!


Google Analytics – nyerő választás az adatokhoz


Jelenleg aligha találsz jobb adatelemző alkalmazást a Google termékénél. Még inkább vonzóvá teszi az a tény, hogy teljesen ingyenes!


Sprout Social – ha egyszerűségre törekszel


A Sprout Social legnagyobb előnye, hogy sok-sok marketing funkciót tömörít egyetlen platformon. Így nem kell feltétlenül több oldalon dolgoznod egy kampány vagy tartalom előkészítéséhez, hanem elég ezt az egyet jó alaposan kihasználnod.


Slack – Ahol a munka folyik


Ha egy olyan eszközt keresel, ahol ugyan nem a digitális marketing fejlesztéséhez találsz eszközt, hanem a közösen dolgozó munkatársakat akarod összefogni úgy, hogy a határidők betartása is gyerekjáték legyen, akkor nem is kell továbbmenned: a Slack éppen erről szól.


Feedly – hírgyűjtemény


Ez az applikáció egyfajta hírgenerátorként működik és blog posztokat, híreket, tartalmakat dob fel neked rengeteg különféle témában. Ez a szövegíróknak is nagy segítség lehet, akárcsak a fentebbi Buzzsumo.


Pingdom – ha számít a sebesség


A Pingdommal játszi könnyedséggel időről-időre ellenőrizheted az oldalad sebességét, válaszidejét, terheltségét, így lehetőséged nyílik időben javítani a hibákat.


SurveyAnyplace – kérdőívek pár kattintással


Vonzó megjelenésű kérdőívek készítésében élen jár a SurveyAnyplace, ahol egyszerűen készíthetsz felmérést az ügyfeleid számára. Még interaktív kérdéseket is feltehetsz nekik!


Buffer – social media menedzsment egyhelyen


Ha te vagy az az ember, aki egyszerre több közösségi oldalra is koncentrál, a Buffer a te eszközöd! Itt egy helyen kezelheted a különböző közösségi média felületekre szánt tartalmaidat, amiket akár időzítővel is elláthatsz.


Bitly – rövid linkek és branding


A Bitly azon dolgozik, hogy hatékonyabban érj el kattintásokat azáltal, hogy a hosszú linkeket lerövidíti és még egy kis márkaépítést is belecsempész a dologba.

Amennyiben te is hasznosnak találod a fenti eszközöket, akkor válassz közülük kedvedre és építsd be őket munkafolyamataidba.

Ha úgy érzed, jól jönne egy kis segítség ahhoz, hogy kitapasztald a legnyerőbb megoldásokat, keress minket bátran!

Forrás: pagetraffic.com


Szubjektív Média