Kövessen minket a Facebookon!

Új funkciókkal bővült a Boomerang

Úgy tűnik, az Instagram továbbra is arra törekszik, hogy 2020 a fellendülés éve legyen. Ennek érdekében megannyi újdonsággal próbálja megnyerni magának az új felhasználókat.

Ezt igazolja az is, hogy a platform fejlesztői a közelmúltban új lehetőségekkel bővítették a loopolt animációk készítéséhez használható Boomerang kiegészítőt.

A Boomerang segítségével mostantól több új effekttel is feldobhatjuk Insta-sztorijainkat, a fejlesztők pedig a tökéletes posztok érdekében a videók vágási és igazítási lehetőségein is finomítottak.


Egyszerűbb lesz a vágás


A frissítés három új effektet is tartalmaz, név szerint a SlowMo-t, az Echo-t és a Duo-t. Az első használatával felezett lejátszási sebességgel publikálhatjuk rövid videónkat. A második segítségével egy látványos motion blur effektet adhatunk hozzá a videón mozgó elemekhez, míg a harmadik opcióval egy mostanában népszerű glitch, azaz „zavaros kép” filtert alkalmazhatunk animációinkon.

Az új effektek mellett mostantól a rövid videók vágása is gyorsabb és egyszerűbb feladat lesz, köszönhetően az új vágósegédnek. A funkciónak hála végre könnyebben lőhetjük be a Boomerang-ban egy videó kezdő- és végpontját, ezáltal pedig tökéletesen loopolt animációt készíthetünk.


Az Instagram egyik legnépszerűbb kiegészítője


Az újítások hozzáadása nem véletlen, hiszen a Boomerang az Instagram egyik legnépszerűbb kiegészítője. Segítségével könnyen és gyorsan készíthetünk látványos, pár másodperces videós tartalmakat, melyeket történetek formájában oszthatunk meg követőinkkel.

Éppen ezért egyaránt az influencerek és vállalkozók egyik kedvenc eszköze is a platformon, mely segít abban, hogy az Insta-sztorikban megjelenő vizuális tartalmakat érdekesebbé és minél több követő számára vonzóvá tehessük.

A Boomerang új funkciói az alkalmazás legújabb verziójában már mindenki számára elérhetők lesznek.

Vannak hátráltató tényezők az oldalaid kezelésében? Nyújthatunk segítő kezet, csak keress meg minket!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média