Kövessen minket a Facebookon!

Új, várva várt funkciók a Messengerben

Végre megosztott albumokat, nagy felbontású képeket és akár 100 MB méretű fájlokat is megoszthatunk majd a Messengeren. Nagyon vártuk már ezt a pillanatot.


Új funkciók


Végre küldhetünk HD minőségű képeket, megosztott albumokat és nagyobb fájlokat, akár 100 MB méretig a Messengeren – jelentette be a Meta. Az új funkciókkal azokat a felhasználókat célozzák, akik jelenleg olyan appok segítségével osztanak meg fotó- és videóalbumokat, mint a Google Drive.
Mostanáig ugyanis nem volt lehetőségünk arra, hogy rendszerezzük vagy csoportosítsuk a képeket, amiket cseten küldtünk egymásnak. Hamarosan azonban csoportcsetben is létrehozhatunk fotókból és videókból álló albumokat, legyen szó akár a tavaszi utazásunk vagy a nagyi nyolcvanadik születésnapjának képeiről.


Csak néhány koppintás


Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a képeket, majd az album létrehozása opcióra koppintunk. Egy másik módja az album létrehozásának, ha hosszan rányomunk egy megosztott képre a csetben. Ha hozzá akarunk adni képeket egy már meglévő albumhoz, azt is könnyedén megtehetjük, a „hozzáadás” opcióra koppintva.
A csetcsoportban mindenki megnézhet, hozzáadhat, törölhet és letölthet képeket és videókat az albumokból.
Mivel se WhatsAppon, se az Instán nem elérhető ez a funkció, biztosan nagy sikere lesz.

A részletekért kattints!

Forrás: techcrunch.com


Szubjektív Média