Kövessen minket a Facebookon!

A Meta bővíti az automatikus hirdetésoptimalizálási lehetőségeket

A különböző automatizált és AI-alapú eszközöket egyesítő Meta Advantage fejlesztéssel igyekszik a Meta több vállalkozás számára elérhetővé tenni az automatizált hirdetésoptimalizálást.


Apple vs. Meta


A Meta Advantage az Apple ATT adatvédelmi figyelmeztetéseinek mérséklésére jött létre, mert azok csökkentették a személyre szabás és az adatalapú célzás kapacitását. A Meta Advantage segít a vállalkozásoknak, hogy jobban értsék, mely hirdetésoptimalizáló elemek milyen funkciót töltenek be, és kiemeli a Meta által kínált automatizáló eszközöket.


Advantage+ Shopping


Az Advantage+ Shopping kampányok könnyítik a hirdetések létrehozását, és akár 150 kreatív kombinációt is képesek egyszerre automatizálni. A tesztműködés során kiderült, hogy az Advantage+-szal készített kampányok 12%-kal alacsonyabb költséggel jártak vásárlásonként a Business as Usual hirdetéseihez képest. Az eCommerce márkáknak több hirdetési lehetőségük lesz általa, és a FB- vagy IG-shoppal rendelkező brandek kampányaik célállomásaként használhatják majd shopjaikat.


AI


A felhasználók korábbi viselkedését alapul véve mesterséges intelligencia irányítja egy webshopba vagy egy brand weboldalára az embereket, azt a célt tartva szem előtt, hogy melyik kattintás fog legnagyobb valószínűséggel tranzakcióval végződni.

A Meta Advantage különös figyelmet fordít a kis- és középvállalkozásokra: az Advantage+ creative és az Advantage audience segítségével ők a Facebook-oldalukon keresztül hozhatnak létre hirdetéseket, így ugyanazok az eszközök lesznek számukra is elérhetők, melyek korábban csak a nagyobb brandeknek álltak rendelkezésére.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média