Kövessen minket a Facebookon!

A LinkedIn új eszközöket vezet be, hogy könnyebbé tegye a B2B marketinget az oldalon

A LinkedIn új Business Manager dashboardot vezet be, hogy segítse a B2B marketingben érdekelt felhasználóit. Azok, akik ennél is többre vágynak, a LinkedIn új, saját konzultációs felületét, a B2B Edge-et is használhatják.


Business Manager platform


A legfontosabb frissítés a Business Manager platform megjelenése, amely központi dashboardot szolgáltat az „emberek, fiókok és oldalak” és a hozzájuk kapcsolódó marketingtevékenység menedzseléséhez.

Az új irányítópult egyszerűsített management platformot kínál az összes, a LinkedIn-en folytatott üzleti tevékenységhez.


Fülek


Külön fül tartozik a személyekhez (People), partnerekhez (Partners), a hirdetési fiókokhoz (Ad Accounts), céges oldalakhoz (Company Pages) és a passzoló közönséghez (Matched audiences).

Az új platform a Sales Navigator Tool egyszerűsített változata, mely több vállalkozást csábíthat a LinkedIn-re, és ezek a vállalkozások innen feliratkoznak majd a Sales Navigator-ra – a LinkedIn reményei szerint.


B2B Edge


Azoknak a brandeknek, akik ennél is többet szeretnének, a LinkedIn konzultációs szolgáltatást kínál, a B2B Edge-et: személyre szabott, tudományos kutatások eredményein és első kézből származó adatokon alapuló tanácsadást marketing és brandépítés témában.

A LinkedIn frissíti a CRM és API integrációkat is.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média