Kövessen minket a Facebookon!

Minden, amit a WhatsApp Businessről tudni akartál

A WhatsApp Business felülete nem új keletű dolog. Ám mégis érdemes róla beszélni, mivel az alkalmazás végre szélesebb körben is terjedhet. A felület ugyanis hamarosan az iOS felhasználók számára is használható lesz.

Az Androidos verzióhoz hasonlóan a letöltés ingyenes lesz és az App Store-ból lesz majd elérhető. De mit is tud a WhatsApp Business és miért érdemes vele foglalkozni?


Mit tud a WhatsApp üzleti felülete?


A Business applikáció alapjaiban hasonlít az eredeti verzióra. A célja, hogy a különböző vállalkozások kapcsolatba léphessenek a fogyasztóikkal. Ám talán nem meglepő, hogy az üzleti felhasználásra szánt alkalmazás többet is tud a kistestvérnél.

A WhatsApp Businessben lehetőséged van automatizált üzenetek létrehozására és beállíthatsz gyors üzeneteket is. Utóbbi kifejezetten hasznos lehet gyakran felmerülő kérdések esetén, melyekre így nem neked kell majd bepötyögnöd a választ, elég kiválasztanod a megfelelőt a listából.


Rendezett kommunikációval gördülékenyebb a vállalkozás


A felületen a különböző kapcsolataidat csoportokba rendezheted. Ez sokat segíthet akkor, ha nem szeretnél belezavarodni az ügyfelekkel való kommunikációba. Míg az egyik vevő új megrendelést szeretne leadni, addig a másik éppen kifogással él, a harmadik pedig visszajelzést küld.

A csoportosítással könnyedén rendet tarthatsz az üzenetek között, akárcsak az email fiókodban.

Bizonyos térségekben már elérhető az iOS verzió, de hogy mikor terjesztik ki a letöltést szélesebb körben, arról még nincs információ. Addig viszont bátran használhatod az asztali számítógépekre készült verziót.

Nem szeretnél lemaradni a közösségi média és a marketing legnagyobb újdonságairól? Akkor kövess minket Facebookon és olvasd a Szubjektív Média blogját! Ha pedig segítségre lenne szükséged a felületeid kezelésében, akkor keress fel minket bátran!


Forrás: whatsapp.com


Szubjektív Média