Kövessen minket a Facebookon!

A Google Meet nemsokára jelezni fog neked, ha visszhangzol a hívásban!

Bizonyára neked is ismerős az a szituáció, amikor jó ízűen beszélnél a csoporthívásban, ám hirtelen valaki a szavadba vág, hogy „Nagyon visszhangzol, nem tudsz csinálni valamit a laptopoddal?”

Amennyiben el akarod kerülni ezt a szituációt, a Google már megtalálta a megoldást a problémádra. Hiszen a Google Meet hamarosan bevezet egy funkciót, aminek segítségével többé senki nem szakít félbe a hang miatt.


Értesít a Google Meet, ha valami nincs rendben a hanggal


Nemsokára megérkezik az a frissítés, hogy ha a hangod túlságosan visszhangzik a hívásban, akkor a Google Meet diszkréten küld neked egy értesítést róla. Egy piros pötty és egy felirat formájában fog megjelenni, még azelőtt, mielőtt a kollégáid szólnának rád. Ennek a frissítésnek a segítségével többé senki nem szakítja félbe a mondandódat a meeting-eken.


Nemcsak jelez neked, de megoldásokat is kínál a problémára


A Google Meet alapvetően is azon dolgozik, hogy technológiai megoldásai segítségével ne legyen visszhangos a hang a hívásban. Viszont neked is felkínál lehetőségeket arra, hogy csökkenteni tudd a kellemetlen zajokat a beszélgetés közben (például a hangerő levételével vagy a mikrofon kikapcsolásával).

A vállalat először azokat kívánja megcélozni új fejlesztésével, akik a munkájukban használják meeting-ek tartására a Google Meet-et: az új frissítés egyelőre csak a Google Workspace, a G Suite Basic és a Business előfizetőknek áll rendelkezésre. Számukra – a Google hivatalos blogposztja szerint – a visszhangra való figyelmeztetés már augusztus 23-ától elérhető.

Esetleg problémákba ütköztél a social media felületeid gondozásában? Mi szívesen segítünk neked, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot!

Forrás: theverge.com


Szubjektív Média